Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, February 17, 2017

Promosi Coway Serendah RM 95 Sebulan



Adakah anda mengalami masalah dibawah?

1. Penat menunggu panaskan air time nak buat susu anak atau air Kopi ‘O' Panas kegemaran suami?
2. Balik dari joging, konon nak legakan tekak dengan minum air sejuk, bukak peti ais, tuu diaa! botol kosong jek tinggal.
3. Nasi di rumah cepat BASI sebab masak gunakan air kotor.
4. Dah ada penapis air jenama lain di rumah, tapi tak tau nak cari siapa untuk servis dan tukar filter. Telefon salesman pulak, tak jawap dah.
5. Simpan air dalam botol-botol untuk tujuan emergency, tak sampai 3 hari, air pada mulanya "agak" Jernih bertukar terus jadi kuning dan berkeladak.

Tak perlu risau lagi, teruskan pembacaan untuk menyelesaikan masalah di atas.

Penapis Air Coway NEO

PANGGILAN TERAKHIR PROMOSI JIMAT POKET PENAPIS AIR 3 SUHU

HANYA RM95/BULAN

►►HANYA 3000 unit Sahaja; panggilan terakhir untuk rakyat Malaysia yang mahukan air bersih bermineral dengan servis dan Jaminan selama 5 tahun serendah RM3.20/hari (alah macam RM0.80/seorang/sehari untuk 4 orang isi rumah je tau - air bersih tanpa HAD).

►► Promosi MEGA DEAL ini untuk masa TERHAD bagi model NEO, air bersih bermineral dengan teknologi penapisan Nano Trap yang dipatenkan oleh Coway.

►► 5 Sebab kenapa NEO menjadi pilihan terlaris rakyat Malaysia:

1. HANYA serendah RM95/Bulan untuk miliki penapis air berMINERAL di rumah.

2. PILIHAN 3 suhu (panas, sejuk & suhu bilik) air bertapis tanpa HAD hanya di hujung jari.

3. TEKNOLOGI NanoTrap yang dipatenkan menjamin air yang diminum adalah berkualiti.

4. PAKEJ merangkumi servis dua (2) bulan sekali oleh personnel CODY yang terlatih, penukaran filter berjadual, produk check & sanitation serta JAMINAN penuh selama tempoh sewabeli.

5. HALAL diiktiraf oleh JAKIM untuk penapis air dan juga kesemua filter di dalamnya.

🔵 Model : NEO
🔵 Jenis Teknologi : Nano Trap Filter (Mineral)
🔵 Pilihan Suhu : Panas, Sejuk & Suhu Bilik
🔵 Harga Asal : RM115/bulan

Penapis Air Coway VILLAEM



 DEPOSIT RM175 SIAP PASANG TERUS

Ciri-Ciri: 
. 4 Suhu Air (Air Panas Berasap | Air Suam | Air Suhu Bilik | Air Sejuk Peti Ais)
.Tangki simpanan 11.3 Liter
. Safety Lock untuk Kanak-Kanak
. Jimat elektrik (ada Smart Sensor)
. Mendapat Sijil HALAL dari Jakim

Apa yang anda akan dapat sebagai Pelanggan jika anda Sewa Beli Coway: 


*PERCUMA* Penghantaran dan Pemasangan. 
*PERCUMA* Servis Sanitasi Setiap 2 Bulan selama 5 Tahun. 
*PERCUMA* Penukaran Filter Berjadual selama 5 Tahun. 
*PERCUMA* Penukaran Alat Ganti selama 5 Tahun. 
*PERCUMA* Khidmat Nasihat. 
*FULL Warranty* Satu Produk
*Tiada Caj Tambahan atau Tersembunyi. 
*Tempahan dan Penghantaran di Seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. 
*Pemasangan dan Servis dibuat oleh Juruteknik terlatih yang bekerja FULL TIME dengan Coway Malaysia tanpa melibatkan 3rd Party. 
*Urusan Sewa Beli juga hanya antara ANDA dan Coway Malaysia tanpa melibatkan Pihak Ketiga (contoh: Aeon Kredit).


Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai Penapis Air ni???
PROMOSI terkini??? 

Jom Call atau Whatsapp 

UMMI 017.7686709
UMMI 017.7686709
UMMI 017.7686709


* This is sticky note advertorial entry. Sila skroll kebawah untuk entry yang terbaru  :) Advertise here

p/s:

Ada tak sesiapa berminat nak mengiklankan blog peribadi  atau blog bisnes serendah RM 50 setahun disidebar ? Terendah dipasaran. Tak dapat kat belog lain punya . Kalau beriklan  setahun keatas, korang akan dapat satu write ups yang bernilai RM100 secara PERCUMA.Tiada Banner? Boleh saya designkan  sekali siap animation seperti contoh kat sini atau sidebar.

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

0 Comments:

Post a Comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)