Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, December 19, 2012

Rezeki Durian Crepe Pagi Hari & Backlink ke Elissmie

Baru malam tadi my hubby sebut, teringin nak makan Durian Crepe lagi ! Ingat nak suh Long orderkan kat Irma sebab weekend ni diorang nak datang sini. Sekali , pagi ni kawan dari Johor, Hazami  bagi 2 ketul Durian Crepe. Ok la tu, lepas mengidam my hubby :) Terima kasih yer Mie :)

 

Gebu betul Durian Crepenya. Tapi tak tahu pulak dia beli kat mana.
Ingat weekend ni nak buat Ketayap Durian sebab baru beli Durian D24 3 paket RM15 kat Giant malam tadi ;p

 Korang dah try ke belum Durian Crepe ni ? Ker skang fenomena makanan apa pulak ?

p/s :

Tension betul dengan error butang reply dalam blogger ni. Ada sesiapa boleh fix kan? Dah berapa entry tak dapat reply komen. Sorry yer kawan-kawan.


 



p/s:


Terima kasih untuk backlink ke elissmie.com kepada blogger entry2 diatas :) 


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

13 Comments:

  1. memang gebu sungguh crepenya..
    aku tuk season crepe ni dah abis
    sbb bkn antu durian

    ReplyDelete
  2. fenomena durian crepe tk reda lg..tgu la pasni fenomena apa plak..hehe

    ReplyDelete
  3. ehem2..durian crepe..minta skit

    ReplyDelete
  4. setelah 2 kali buat sendirik DC tuh.. Raa telah istiharkan.. makan durian betol lagi puas dr makan DC.. muahahahahaha...
    nak beli durian lagi lah!

    ReplyDelete
  5. Mmmg fenomena...Tapi saya tak merasa makan lagi...hihih

    ReplyDelete
  6. masih fenomena kot..dah merebak ke negeri lain..hahhaaa
    akak pun dah try tp makan sket2 jer la...kang tak pasal kena minum air gula..keke

    ReplyDelete
  7. memang terbaiklah durian crepe ni, gebu dan bersinar2 nampaknya.

    ReplyDelete
  8. @sidratul muntaha aku pun dah tak teringin sangat. tp masih lagi nak makan durian fresh

    @mama tisya entah laa apa pulak yer..

    @eyriqazz ada 2 ketul jaa pun :p

    @jue gebu kan.. nak jugak? alaa..tak cukup :p

    @Nafira mungkin tak kena yg sedap lagi tu :p memang gian jugak kalau kena yg sedap tu.

    @daddy ziyyad boleh try beli kat sweet chat setia city mall tu.

    ReplyDelete
  9. Adoih sampai sekarang ni tak rasa2 lagi durian crepe tu.
    Btw, saya guna Google Chrome.

    ReplyDelete
  10. hantar laaa sedozen ke putrajaya.. heheehhe

    ReplyDelete
  11. @Dinas Aldi oh yer ker .entah laa mana yang error ni.

    @kid tak sempat nak hantar, dah abes :p

    @transformed housewife laa yer ker. byk orang jual skang ni. fenomena katakan :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer