Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, December 14, 2012

Instanbul Aku Datang & Pemenang FM Bukit Merah

Korang dah tengok ker movie Instanbul Aku Datang ? Cerita ni saya rasa yang berjiwa remaja ajer boleh layan. Yang berjiwa tidak remaja adalah tidak digalakkan. Mesti korang ingat, saya nak cakap yang saya  masih berjiwa remaja la tu..hahahaha. Yerla, saya masih berjiwa remaja .Jalan cerita macam boleh agak jer. Nak santai-santai layan boleh la. Tak perlu serius sangat, nak serius mari buat coding programming untuk saya ni.



 Hari tu ada iklan pasal cetak rompak kat TV kan ? Astro tak silap. My Nuha tahu yang saya beli CD cetak rompak "Aku Terima Nikahnya" hari tu kan. Dia datang kat saya , sambil cakap "Ummi, lain kali jangan beli CD ROMPAK, nanti nuha panggil polis " hahahaha. Insaf mak noks !

Korang pernah ke beli CD Cetak Rompak ? 
Kalau download  free macam mana pulak kesnya yer? Sama jugak kan :p


Jom kita tengok senarai peserta yang join Giveaway @ Elissmie.com.

4. zanzila

Pemenangnya adalah : 




Kepada  pemenang bertuah ini , Sila emailkan nama, alamat dan no hp ke elissmie [at] gmail [dot] com. dan pilihan FM yang dikehendaki. * Yang rumah tu dah tak available. 
 

Nak beli tupperware dengan harga ISTIMEWA , boleh dapatkan disini [ klik laju-laju]
Basuh kereta di Tip Top Spa Auto Service, Seksyen 7, Shah Alam. [ klik laju-laju]
Pelbagai pilihan kain cotton untuk baju kurung , klik sini. [ klik laju-laju]

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

12 Comments:

  1. Suka je dengan citer Instanbul Aku Datang tu.. Memang jiwa remaja pun aku ni ..umor je dah tua...heheheh

    ReplyDelete
  2. ohh yeahhhh!!!
    bertuah di sini!! yahuuuu!!

    Nak yang 'I LOVE BUKIT MERAH'

    nanti raa email detail k~

    cayang kak elis ketat2!!

    ReplyDelete
  3. sejak boleh download/tgk kat Youtube ni, jarang dah beli cd cetak rompak..hihihi

    ReplyDelete
  4. Tahniah pemenang...
    Adussss bisa sungguh kata2 Nuha hihi.. Ummi jgn buat lagi ekk ;p
    Shima tgok online je hahahaha

    ReplyDelete
  5. hehehe..ingat tau pesan nuha tue ummi

    ReplyDelete
  6. Aku suka citer tu..simple jer. Husband aku pun suka...so kitorg ni jiwa remajala? Hahaha

    ReplyDelete
  7. memang dari start tgk promo dah boleh agak endingnya, tapi lyn jugak, online cetak rompak punya je la.. hihi

    ReplyDelete
  8. Rasanya dah tak boleh masuk la cerita-cerita bergenre sebegini.. Faktor usia kot! Hehe..

    ReplyDelete
  9. Haha pandai Nuha, siap nak panggil polis lagik :D

    ReplyDelete
  10. saya nak! saya nak!!! yea kak elisse...:)

    ReplyDelete
  11. @isabelle x per, cuba lagi :p

    @Syani, memang berjiwa remaja rupanya kita ni

    @NAfira, ok dah pos :p

    @Daddy ziyyad kira salah jugak tu kan? heheheh

    @Shima tengok online? sabar jer la..hehe

    @jue, yer laa..ingat la ni. smbil donload :p

    @gee , memang berjiwa remaja :p

    @anamarza , sama laa..layankan jer

    @Encik Anif , oh dah tak jiwa remaja :p

    @Dinas, tu laa psal..pengaruh rakan sebaya

    @kid, yer laa tu kak...awak tu tua dari kita tauuuuu

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer