Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Tuesday, January 31, 2012

Photobook Pertama Dari Phototalkz , kualiti macam mana?

Masih ingatkan tentang Photobook yang me gembar gemburkan dalam entry ini. Akhirnya setelah menunggu sekian lama, sebab email yang me hantar ke pihak Phototalkz masuk dalam spam ;p Selepas seminggu menunggu hasilnya, semalam ianya selamat tiba di meja me :) Alhamdulillah. 


 Jom la tengok hasil karya photobook me tu yang me design seratus peratus tapi sayang jugak sebab gambar bukannya dari DSLR kan so kualiti gambar tidak berapa memuaskan lah. Itu salah me bukan Phototalkz ok, sebab software dari Phototalkz dah warning siap-siap kalo gambar yang kita masukkan tu kurang berkualiti dan mintak kita tukar tapi me tak der banyak pilihan.



Muka hadapan (Hard cover)




Muka belakang (Hard cover )



Ni yang kat tengah-tengah.


Ada lagi 37 pages yang me tak tayang kat sini . Takkan nak tayang semua kot. hahaha. Tapi memang hasilnya amat memuaskan hati me lah. Lenkali kalo ada promosi mesti me rembat lagi. Kalo harga asal tu macam tak mampu me miliki lah [kedekut :p]

Berminat ker ? So, kalau tak nak ketinggalan offer yang menarik, cepat-cepat Register MilkAdeal percuma disini. [klik laju-laju]




Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

24 Comments:

  1. ee...teringinnya..bila la nak wat ni

    ReplyDelete
  2. mmg rugi klu tak dpt info psl nie..

    ReplyDelete
  3. tk siap desisgn lg..tk sbr gk nk tgu photobook

    ReplyDelete
  4. alaaa... nape tak letak setiap page.. nak tengok jugak..muehehe.. ade masa nanti Raa gi umah kak eliss k..

    ReplyDelete
  5. aku ni lama dah teringin nak buat tapi dek kerana kedekut punya pasal, asyik ada je halangan..hehehehe

    dalam kepala otak ni dok fikir nak g cuci gambar anak2 & then nak frame tapi dek kerana malas..entah bilalah boleh buat

    ReplyDelete
  6. wokeh. suker :)
    ps: gi x amanat tadi? :p

    ReplyDelete
  7. promosi discount coupon nie memang berbaloi kalau kita beli...macam business card saya tu ...1000keping hanya rm55 termasuk FREE DELIVERY

    ReplyDelete
  8. fuh memang santek. but me ini mungkin tidak membuat punya...hehehe.

    ReplyDelete
  9. br jap td tngk deal kat groupun..tengah berkira2 gaks ni nak tambah koleksi ker tak..hehee

    ReplyDelete
  10. teringin gak nak ada photobook..tp belum ada budget lagi...

    ReplyDelete
  11. @amirah kalo ada gambar cun2 syg duk peram jer dlm hardisk tau :p

    ReplyDelete
  12. @yatie chomeyl yg ni rm50++ tapi eliss ada mata milkadeal 20 jadi rm30++ ajer.

    ReplyDelete
  13. @|| NaFiRaa || mai laa umah. x sempat nak buat housewarming ;p

    ReplyDelete
  14. @zailamohamad kena buang sifat malas dulu.hehehe. larikss

    ReplyDelete
  15. @eB ezrin semestinya laa pergi. tapi x lunch kat sana.

    ReplyDelete
  16. @haslina kalo malas generate ajer tak yah ubah2. pun dah cantik hasilnya.

    ReplyDelete
  17. @MamaYatie kat groupun pun ada erk.boleh laa beli.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer