Friday, May 27, 2011

Sekinchan Ikan Bakar akan dibuka di Shah Alam ??

Aku kalo bab kedai-kedai makan yang bakal dibuka kat Shah Alam ni, pantas ajer kan :p Ni terbaru yang aku nampak kat area Seksyen 7 tu..Sekinchan Ikan Bakar. Dah la tak silap aku bulan lepas baca kat paper pasal Sekinchan Ikan Bakar ni dan aku dan hubby berharap diorang buka cawangan kat sini :p Sekali melompat aku dalam kereta tengok kedai ini bakal dibuka. Tapi tak tahu la bila beroperasinya. Signage kedai dah naik..Tinggal rasmi jer kot. So aku rasmi kat blog dulu yer tuan kedai..hehehe



Ni hah kedai dia..Gigih aku amik dari depan kedai sambil memandu :p 



Kasi zoom sket..Akan Dibuka :p


Korang pernah makan kat Sekinchan Ikan Bakar di cawangan lain ??? Macam mana food review nya? Sedap tak ? Berapa bintang boleh kasi ?

Nanti bila aku dah terjah kedai ni, aku review yer :) Bertemu lagi di episod jalan-jalan cari makan elissmie yang lain :p

Miliki hadiah menarik sekarang - limited edition SHELL Ferrari car collection dengan bawa kereta anda ke Tip Top Auto Spa..

17 Comments:

  1. beb, abaikan sekinchan tu beb...
    ramai dah review makanan adalah hampeh! suma dah banned!

    ReplyDelete
  2. betul kata gee
    sekinchan kat kota ni tak sedap mana pun.
    tapi kalau nak try gak bole la. :)

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu... lamanya tak makan ikan bakar secara berjemaah

    ReplyDelete
  4. saya tak pernah makan di kedai ni, tapi dah banyak baca review di macam2 blog..tentang servis yang lembap, mahal dan tak berbaloi(tak sedap)

    ReplyDelete
  5. eh, lawo header baru..huhu..tak pernah makan la ikn bakr ni..meh la dtg melaka, byk gila tmpt mkn ikan bakar

    ReplyDelete
  6. eliss : saya aritu ada makan kat cawangan kajang ...agak mahal skit la....sekadar 1st time nak rasa okey la...huhuhu

    ReplyDelete
  7. skincan ikan bakar ni dekat nye lah ngn opis, tapi tak penah pon makan situ lagi. bila dengar mahal..lagi la tak masuk list utk lunch

    ReplyDelete
  8. ermm..ada kata yg kata sedap ada yg kata biasa2 jer. Tapi member aku kata (cawangan bangi or kajang..aku tk ingat)sedap sampaikan org beratur dan kena menunggu nk dapat seat. Ramai yg datang adalah org cina.

    ReplyDelete
  9. Bagus sokong buatan tempatan... tp kalo harga set ikan kembung pun sampai rm10 apa cerrr???

    ReplyDelete
  10. semalam baru try..b4 baca byak blog kata lembab giler, mahal tak bebaloi...tp pi smlm mmg cepat jugak la walaupun kedai agak ramai(mugkin boss dia ada)...rasa erm sbb my family n mamaizz ni jenis tak memilih makan...so mmg sedap la...harga erm agak laa...~huhu nk try boleh la..

    ReplyDelete
  11. http://farhanayusof126.blogspot.com/2011/06/sekinchan-ikan-bakar.html

    ReplyDelete
  12. Sedah... TAHI BABI LAGI Sedap.. jangan pergi... Mahal gile... CHIS.... Mengesal aku makan kat situ... IKAN BAKAR.... pun boleh di-tak sedapkan...

    ReplyDelete
  13. kalau xde duit pg la masak sndri..de jgk yg pnh mkn tahi babi,haha
    melayu jthkan melayu...
    dtg smer kt sknchan ikan bkar..mahal tp berbaloi..
    sedap woooo..
    dgr la ckp customer yg kutuk rezeki..
    & xde sifat sabar....

    ReplyDelete
  14. aku dah try kat mitc, melaka..pergh sebab masuk kedai makan ni lah buat aku paling menyesal dalam hidup aku..

    ReplyDelete
  15. buek....ha,tu yang aku komen pasal kedai ni..kedai baru buka kat melaka,xda sapa yg msk..padan muka..lgsung xberbaloi..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)