Thursday, May 05, 2011

Kekal Sihat dan Cantik dengan Premium Beautiful | Advertiser @ Elissmie

Minggu ni tak abes-abes lagi dengan segmen penaja. Sementara mood nak buat review duk ada ni kan.Bukan senang nak jadi senang, yer tak. Kali ni kita berkenalan pulak dengan Advertiser seterusnya di elissmie.com iaitu seorang pengedar Premium Beatiful iaitu Sa’udah.

Untuk mengenali tuan tanah dengan lebih dekat, jom klik laju-laju kat sini.. Kita terjah  http://saudah-salleh.blogspot.com

Apa yang hebat sangat pasal Premium Beautiful ni sampai mana-mana blog kita baca, ada ajer orang duk promosi pasal ni kan ? Mahal memang mahal tapi apa kebaikan disebaliknya ? Jom kita baca apa kata  Sa’udah pasal ni...

Staying Healthy while maintaining BEAUTIFUL


Sebenarnya, ramai wanita mengimpikan Premium Beautiful. Yelah, mana ada wanita yang taknak cantik kan? Tapi ramai yang cakap pada saya yang Premium Beautiful ni mahal. Yes it's true. It is expensive.

But, please, think the benefits Premium Beautiful bagi kat you. For a minimal of RM2k, you will get this:-


a) Lifetime Warranty..



That means kalau cangkuk tercabut, girdle terkoyak sebab tersangkut kat cincin or even besi bra patah, you will get FREE repairment. Tak perlu bayar untuk baiki Premium Beautiful. Just give it to me and I'll send it to stokis. Or you can post it to the HQ.


b) 100% Satisfaction Guaranteed.






Dengan syarat pakai Premium Beautiful selama 8 jam 365 hari setahun. Ada juga customer yang pakai Premium Beautiful waktu malam start dari balik kerja sehingga ke pagi. Pakai waktu tidur akan memberikan kita tidur yang nyenyak. Beauty sleep yang memang perlu untuk semua. Tak percaya? Trylah, memang akan deep sleep. Tapi untuk yang dah berkahwin, mungkin susah sikitlah ;)..


c) 70% Premium Beautiful adalah untuk HEALTH..



Kita kan semuanya SUPERWOMEN. Wife, Mommy, Boss, Doctor, Cook, Tutor, Lover, Waitress semua tu memang dah ada dalam setiap wanita. So, kalau kita tak jaga diri kita, kalau kita sakit, siapa nak take over jaga family kita? Itu sebabnya Premium Beautiful is tailor-made untuk WANITA.


d) 30% lagi untuk BEAUTIFUL..


Memang syok kan kalau body kita curvy macam Jennifer Lopez and Megan Fox. Every woman wants to look sexy and feel gorgeous. Takde yang taknaknya der..Semua nak. That's why this thing can happened.

Bayar lebih sikit tapi kualiti antarabangsa, jaminan berterusan dan kesihatan yang berpanjangan.


Berminat ?? Boleh berhubung terus dengan Saudah yer :)

017-880 2541
Facebook: Sa’udah Salleh
http://saudah-salleh.blogspot.com/

p/s :

Tempoh pengiklanannya adalah selama 6 bulan di  Elissmie.Com dan berharap dia berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan dan mendapat hits yang baik dari belog aku ni :)


p/s :

Ada tak sesiapa berminat nak mengiklankan diri, blog peribadi  atau blog bisnes serendah  
RM 3/Sebulan dengan belog aku disidebar ? Terendah dipasaran. Tak dapat kat belog lain punya . Tiada Banner? Boleh aku designkan  sekali siap animation seperti contoh kat sidebar yer :)



1 Comments:

  1. aku teringin nak beli tapi tulah..regenye pengsan kejap haha

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)