Wednesday, February 16, 2011

Panik, ChurpChurp Bagi Notis Amaran Pertama Cakap Aku Buat Fraud Klik !!

Bila aku baca syarat dan peraturan ChurpChurp kat sini, tak der pulak aku melakukan apa-apa kesalahan, atau paksa korang klik-klik banner Sponsor kat sidebar selama ni kan? Hairan lah aku!!

Thank you for your active participation in the ChurpChurp Social Sharing Campaigns! Unfortunately, our records have identified that your account has committed one/or all of the following offences: 1. Sharing the campaign(s) links alongside misleading messages to entice clicks from friends and followers. 2. Sharing and posting on conflicting sites and/or suspicious sites. Please be informed that any earnings from the suspected campaign(s) that you’ve shared will be removed. Should you still continue posting misleading messages and on suspicious conflicting sites; we will notify you via email a notice of a 2 weeks ChurpChurp account suspension. You will not be able to take part in any commercial campaigns during the suspension period. Churp Churp prides itself as a community of genuine social media users. We strongly discourage you to participate in any click fraud activities and/or violate our terms, rules and regulations as Churp Churp upholds genuinity in all Social Sharing campaigns. For more information on the ‘Social Sharing’ Dos and Dont’s, check out the our Guidlines here. Thank you.

Lepas tu, terperasan pulak satu email lagi dari ChurpChurp, la..rupanya dia tersilap send email kat aku lah.Terkejut mak tau ! Aku nak makan duit halalan toyyiban ajer, tak nak fraud2 klik ni tau.

Regretfully, we have mistakenly sent you a click fraud email notice. Please ignore our previous email. We truly apologize for the inconvenience caused.
Seb baik mintak maaf, kalo dak, me dah berhenti tau buat iklan untuk churpchurp :p hahahahaha. Ok tipu..



Korang dah try ker pizza baru ? Kalo nak berkongsi keriangan dan kelazatan, jangan lah segan nak tengok kat sini....




11 Comments:

  1. bikin cemas jer kan..huhu..
    takper,yg penting kita tau kita buat semua tur...

    ReplyDelete
  2. isk isk... churp2 pun bagi amaran juga. dni lama dah tak buat esemen dia... pontneg. hu

    ReplyDelete
  3. haha nasib baik lah kan...adui suspentot betui

    ReplyDelete
  4. Perkara yang tak sepatutnya berlaku..

    ReplyDelete
  5. fuh.,kasi saspens jer.

    beb, bila nak pi mkn pizza sesama ni?

    ReplyDelete
  6. ala kita tak paham sangat la churp2 ni, FB & twit pun tak aktif...tak try lagik pizza baru tu

    ReplyDelete
  7. suspen jer..

    dh try dh ring of fortune tu..sedap gak

    ReplyDelete
  8. aku pun dapat gak..bengang ja...siap hantar aduan lagi...ekekeke

    ReplyDelete
  9. bace je mmg dah leh rase kesuspenan tuan blog..hehehe...new reader,new bloger here...nice to come here and read ur article.. :)

    ReplyDelete
  10. ehh...saya pon dapat jugak. Tapi tak de plak dia hntr apology email lps tu. Menncii..

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)