Monday, January 31, 2011

Korang pernah dengar pasal Jipaban??

Kalau belum pernah dengar,korang boleh [klik kat sini].. Jipaban ni kiranya tempat shopping online  yang terbesar lah di Asia Tenggara ko .120 kedai dalam satu tempat ajer. Mudah kan u'olls !!! Harga barang dari RM1.50. Tak percaya??? Percayalah..

Mari kita window online shopping , bukan kena bayar pun kan?? hehehe..Masa ni lah masa nak mix and match kan.Malam ni , ai ada dinner kat hotel..so kena lah glam sket kan :p

Ni pilihan dress yang aku berkenan..Harga RM55.20

credit to : here

Kena cari cardigan pulak nak tutup yang terdedah tu kan, browse lagi...Aku nak cari cardigan kaler grey.Hasilnya tadaa... Harga 56.27.


Nak cari aksesori pulak ni..kalo boleh nak rantai panjang, sebab pakai tudung kan, mesti lah rantai kena labuh :p Jumpa ! Yang ni murah ajer, RM 5. Save budget mak :p



credit to : here


Nak cari kasut pulak..Kalo boleh nak heels :p Wow..yang ni cun sebab combination hitam putih sama macam dress i pilih mula-mula tadi. RM 81.95.


credit to : here


Last sekali, nak cari clutch ajer takkan nak bawak handbag gedabak khannn :p Nak carik warna hitam dan jumpa yang ni paling murah...lalalala RM 49.00



credit to : here
Total : RM 247.42, window shopping dalam masa kurang sejam :p




Kalo tadak duit , kad kredit pun diterima lah :p


Eliss, dah laa berangan..sambung buat kerja..Kalo korang nak tolong sambung aku berangan, sila lah terjah kesini yer...[klik kat sini]..

p/s:
Hari ni cashout Nuffnang kali ke 5. Bila pulak yer nak cashout churpchurp ni?? Korang dah join ker churpchurp?? Bagi yang belum join , boleh [klik kat sini] yer .



8 Comments:

  1. penah tp xpenh explore plak..hehe..

    dress tu pakai cenggitu pn bole..mlm2 la tapi dlm umah..ekekeke;D

    ReplyDelete
  2. wallaweyy...dah kali ke-5.
    isk..telan liur aku dengar. hahaha

    ReplyDelete
  3. ces..ingtkan betui2 tkde..dah bayangkan dah elis brgaya dress tuh hehe wahhh kali ke 5? dasat2..jeles mak..murah rezeki ko elis..;D

    elis, nk watermark free..kalo leh ada pink2 skit ek hehehe nnti aku promte kt blog ;D

    ReplyDelete
  4. lahaiiii.. Verangan ke???tak pe laaa.. kasi can~

    slalu gak bukak jipaban nih.. cantek2 jugak baju2 dia..

    ReplyDelete
  5. hahaha

    ingatkan dah membeli betul2 tadik!

    ReplyDelete
  6. mmg suka the website, tapi slagi tak kurus skit, niat dah tak nak shopping...

    ReplyDelete
  7. Owh ellis..angan2 ko ini telah merasuk aku.huhu.
    Dasat gak eh,dah 5x cashout.huhu.

    ReplyDelete
  8. oooo....x pe dear...moga murah rezeki yea...
    ;))

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)