Tuesday, December 21, 2010

Prosperity Burger telah kembali??

My hubby adalah orang yang paling gembira apabila Cik Prosperity Burger telah kembali.Aku kurang gemar sebab aku ni tak nak curang dengan my all time favourite burger, Cik Double Chiz Ko bedebah Cheeze Burger.So kiranya bermusim lah kami pergi makan kat MC D tu :p Tak ker rugi bagi MC D sebab adanya peminat tegar Prosperity Burger macam my hubby kan.Sekali setahun ajer lah jengah MC D.hehehe.


Dalam gambar yang dicilok dari website MC D memang gorgeous aku nampak :p

Tapi bila dah beli ...hasilnyaa....



Bijan boleh diterima, tadak laa 2-3 biji atas roti tu kan :p


 Tapi tang daging tu, tadak laa pekat hitam macam dalam gambar kan?? 
Mungkin stok black pepper dah habis kot .Bawang besar pulak terabur gila-gila punya tadak tersusun cantik macam dalam gambar .

 Seb baik kotak cantik :p, 
Moga berkekalan lah keriangan semasa menikmati Prosperity Burger yer bang :p

Patutnya tulis kat kotak tu - For Illustrative Purposes Only ataupun  tulis "gambar memang berbeza dari burger yang akan korang terima, redha ajer lah yer kawan-kawan :p "

TAPI, walaupun rupamu buruk....ko tetap pujaan hatiku...
--

--


--

--


--


 
Duhai, Double Cheese Burger ku.........


Korang suka makan burger apa???



32 Comments:

  1. vote for Quarter Pounder with Cheese!! :p

    ReplyDelete
  2. wah...ko sama ngan aku...suka Double Cheese Burger

    ReplyDelete
  3. suka mkan spicy chicken jer..yg len xsuka..

    ReplyDelete
  4. double cheese! i likeeeeeeeee tooooo :)

    ReplyDelete
  5. kalau liya suka mc chicken jer......

    tp kalau ada sumthing new kat mcd, terus terjah. HA HA HA

    ReplyDelete
  6. aida suka semua burger mcD!!!!!!!!! semua best!!!

    ReplyDelete
  7. Burger King still aku punye all time feveret!
    uuuhu!especially big whooper!
    wohuu!!
    tpi klu Mekdi,aku prefer lagi quater pounder or spicy chicken mcdeluxe.

    beza mekdi dgn burger king is size hidangan.
    klu mekdi,air n kentang jer beso.
    tpi klu burger king.
    dari burger smpai air n kentang,klu kita mtk beso,mmg beso.
    klu kecik,sume kecik.
    huhuuuh..

    prosperity nih..tgh tunggu time jer nak mkn tpi as usual tggu rquest by setot.
    hauauauau.

    ReplyDelete
  8. 2 minggu lepas, hari jumaat, sabtu ngan ahad aku cuma makan prosperity burger utk lunch...hahahaha.. giler rindu ngan prosperity burger. Laki bini melantak :P Semalam makan lagi. Huhuhu..

    ReplyDelete
  9. pasaipa aku suka makan ikan, filet o fish? ada dak geng aku? hahaha

    ReplyDelete
  10. spicy chicken mcdeluxe!nyumm..nyummm...
    saya tak tunggu prosperity tu.tp tunggu curly fries tu.hehee..

    ReplyDelete
  11. suka bila prosperity kembali...sebab dapat makan twister fries dia... sedapnya... nyam3..

    ReplyDelete
  12. suka mkn burger stall tepi jalan.hahaha

    kalo kat oversea, mampuih dah kena saman mcD tu sebab burger sebenar x sama mcm dlm iklan.

    ReplyDelete
  13. suke double cheese burger gak...cheese burger yg dlm happy meal pun suke!

    ReplyDelete
  14. ai loikkkkke prosperity beger..tapi habi tak suka plak..
    ai suka prosperity beger dengan extra bawang...mabeles lah...

    ReplyDelete
  15. erkk.kalau p mcD, susah pilih nak makan ape.sebab sume nye SEDAP ^_^

    ReplyDelete
  16. prosperity jugakkk..x sabar mau mkn

    ReplyDelete
  17. big mac burger!!! puas jek makan.. nak2 lagi kalo tengah lapar.. yum yum!!

    ReplyDelete
  18. tak tau apa fav... sbb semua i suka

    ReplyDelete
  19. ikut mood...tp prosperity mmg bestttt.. ;D

    ReplyDelete
  20. @Liya Laa kalo mcm tu,mcd kena sentiasa buat menu baru laa.

    ReplyDelete
  21. @adianiez AIDA wah hebatnya..tak berani nak try yg lain takut mengecewakan :)

    ReplyDelete
  22. @Sidratul Muntahawey, aku tak pernah masuk burger king..jakunss nya aku :p

    ReplyDelete
  23. @Kancilbiru ikan?? aku tak pernah makan tu :p bleh geng ngan elyani :)

    ReplyDelete
  24. salam..
    cantik berseri2 blog awk, sy suke!!

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)