Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Monday, November 08, 2010

Permata Hijrah di Shah Alam, korang dah cuba?

Weekend hari tu, aku dah pergi Permata Hijrah untuk buat rawatan resdung.Aku ni memang dari zaman sekolah lagi ada resdung.Selalu tengok duk promo dalam tv ajer, so bila dah ada cawangan baru kat Shah Alam ni, terasa nak cuba jugak.

Lokasi dia, depan ajer dengan Restoren Shuhaida Seafood Seksyen 13 tu.Lepas makan-makan kat situ malam tu, kami terus kesana. Operasi dia buka sampai puku 10.00 malam.


 Map to Pemata Hijrah

LAMAN SERI BUSINESS PARK, SEKSYEN 13, SHAH ALAM, SELANGOR

 Kami sampai hampir pukul 10 dah.Mula-mula hubby dulu yang buat pemeriksaan resdung, tapi tak terus buat rawatan. Lepas aku buat pemeriksaan, terus aku suh dia buat rawatan resdung tu. Lega gila hidung ni lepas rawatan. Dia suh aku pantang seafood dan jangan minum air batu.Rawatan yang dikenakan RM50 selama setengah jam ! ** Ibu mengandung dan menyusu tidak dibenarkan membuat rawatan resdung .Aku cuba jugak buat terapi mata tu , lepas tu terasa segar plak mata ni.Gegar-gerak bijik mata :p


Belakang Nuha tu adalah tempat rawatan dia :) Abaikan model tidak berbayar yer :p

close up sket
Antara ubat yang aku rembat...
Ruang menunggu yang selesa , siap ada tv bagai.

Antara produk yang terdapat di permata hijrah.
Korang dah pernah cuba rawatan mata dan resdung di Permata Hijrah ?


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

19 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. aku try dulu time dia bukak booth...tp cam bese jek rasa..huhu

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lagi rawatan resdung dia.. hari tu try yang rawatan mata..:)

    ReplyDelete
  3. ok ker lepas rawatan tu?idah pun ada resdung gak tp makan pil resdung brand OK jer..

    ReplyDelete
  4. izan pernah cuba sekali. beli spray biasa je. tp terapi mata yg gegar2 tu mak je beli.... entahlah..brkesan atau tak tu berapa pasti pulak...

    ReplyDelete
  5. @eT mungkin ko tak kronik kot..ms buat test tu siap rasa mcm rumput terbakar kat telinga :p

    ReplyDelete
  6. @lydzar tunggu lepas bersalin dan bf lah..hehehe

    ReplyDelete
  7. @idah @mama izzya rasa mcm ok tapi nak kena pantang tu leceh :p

    ReplyDelete
  8. ada menjejel macam dalam tv tu tak? hahahaah

    ReplyDelete
  9. xpernah try lagi.
    alaa..baru ingat nak try, tapi tgh membuyung xboleh la pulak. nnt BF pun xboleh. aiseyy..lmbt lagi la

    ReplyDelete
  10. @isabelle hah..kalo mcm tu lambat lagi laa..sabar ajer lah :)

    ReplyDelete
  11. mcm menarik je..mesti en hubby i suke..kekeke thanks 4 sharing..

    ReplyDelete
  12. rasa nak cuba jgk, tp jauh 2 lau nk g shah alam..

    ReplyDelete
  13. betol k RM50 jer rawatan ni??
    ubat 2 asing kn?
    sjer jer tnye sbb ingt nk try... =))

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...

    Daku di sini nak beri cadangan skit. Boleh yer?...Kepada sesiapa yg terasa tak beberapa puas hati (atau tk puas hati langsung!) dgn rawatan atau ubatan yg telah dicobai, bolehlah beralih arah kpada suatu rawatan yg boleh tahan kerasnya di sini:

    Rawatan mencairkan kahak, lendir dan kuman resdung

    Semoga berjaya pulihkan penyakit. Thanks.

    ReplyDelete
  15. Salam.Saya baru pergi sana 2 minggu lepas.. dah takde kedai ni... kenapa ye? masa 2010 tu dah pergi buat rawatan resdung... kali ni pergi dah pindah ke tutup agaknya?

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer