Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, March 03, 2010

IBM Technology Conference & Expo 2010

Tiap-tiap tahun aku rasa, memang tak miss mengikuti IBM punya event.Semalam adalah tidak update belog sebab menghadiri event IBM Technology Conference & Expo 2010 yang diadakan kat Sime Darby Convention Center, KL.Seronok jugak sekali sekala menghadiri event macam ni sebabnya adalah :-

1) Goodies bag- semalam dapat baju, mug IBM, pen, bag, calculator, payung, buku nota IBM, air tin pun ada :p



2) Lucky draw - Bertuah jugak semalam sebab dapat laptop bagpack.Ingatkan dapat lah LCD tv 32 inci tuh.3 bijik ko !!! Satu pun tak dapat kat aku.hahahaha.Ad dapat pen drive :) Yang lain macam mesin urut kaki Ogawa, VCD player dan microvawe oven .Tu pun tak dapat kat aku.

3) Makan - 3 kali makan.Punyalah heaven.Pagi, tengah hari dan petang.Agak-agak berapa kalori naik ni??


Dan sampingannya[jahat gila] adalah fasilitator yang handsome dan seksi [bonus] semasa menyampaikan produk mereka dengan berapi-rapi sampai tak nak stop!Sampai abes lewat kami semalam.Aduhai.Punyalah semangat nak cari pelanggan depa neh.Siap kondem-kondem produk company lain tuh.Opss!!


Semalam kul 830 baru sampai rumah.Seb baik my hubby tapaukan nasi goreng.So boleh laa rehat dan membuat latihan stamina.hahahaha.

 Korang pernah dengar pasal bathroom blogger?? Ia adalah simpton-simpton blogger tegar sampai dalam bilik air atau dalam bahasa kasarnya dalam jamban pun nak bergambar.huhuhu.


Ini adalah toilet Sime Darby Convention Center.hiks.

 Sesuai sekali kalo pakai tshirt nih kan?RM25 sehelai, boleh beli kat Plaza Alam Sentral tingkat 3.

Cerita pasal trip ke KB esok lah[lagipun banyak gambar makanan. hahahaha].Hari ni, tak sempat nak update banyak-banyak.Petang ni, ada lagi User Acceptance Test untuk user aku, sambungan yang hari tu.Aduhai.Nasib badan.

1st Makhluk Tuhan Paling Sexy Komen Semalam:



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

10 Comments:

  1. wah, i keje kat sini pun xdpt benda2 dlm goody bag tu..huhu..

    ReplyDelete
  2. waahhh.. banyak sungguh brg dlm gudi beg tuh!!!

    ReplyDelete
  3. eh elissss...aku pon dpt invitation pergi event ni..dah siap register bagai..tp last2 tak dpt pergi kerja kat opis berlambak2..kalau tak sure leh jumpe ko kan!

    ReplyDelete
  4. 1) conference camni, bab goodies, makan, speaker- mantoppp.. mak pon suke nokss! (kat opis gomen makan pun dah kene cut tskk!)

    2)kompem ko lah 1st bathroom blogger yang aku kenali hihihi

    ReplyDelete
  5. itu sudah semestinya dlm toilet pun confirm nak bergambar hehehehehe

    mmg blogger tegar

    ReplyDelete
  6. mummy adam, yer ker keja ibm?alahai siannya tak dpt brg..hehehe

    kenwooi, i agree with you 100 percent!!!hahahah

    Raa, memang banyak...

    Farah, yer ker.Kalo dak leh jumpa sambilmakan2 free..hahahaha

    pinkerton, kena cut?me tak pulak cut.pertama ker??aduhai..hahahaha

    Sharinginfoz, memang seronok sangat!!

    zh-ena, memang tegar sungguh laa ni kan??

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)