Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, July 31, 2009

Key chain

Telah di tagged oleh Gee Ryder , mummy Aqeel yang comel :)


1. Ambil gambar keychain yang ada pada kunci kereta/motor/van/lori atau apa-apa sahaja kenderaan.
2. Buat ulasan lanjut tentang keychain korang.
3. Nyatakan juga jika ada memori atau kenangan indah pada keychain tersebut

Ni kunci kereta laki aku...Orang lelaki ni, mana suka key-chain....hikss..so sempoi jer la.letak ring tu jer..dah berjasa kat tuan dier, aku rasa dekat 5 tahun dah..hihihihi..sebab bukan kereta aku, so aku rasa tiada ulasan..NA..hikss


Aku pun sama macam gee, ngengades, letak kunci rumah....hikss..key chain kasut jenama edwin ni telah diberikan oleh bekas boifren saya tau...p/s: saya rasa ni free gift dier beli seluar edwin kot...hikss...jangan buat kontroversi lak, bekas boipren saya tu, my hubby laa..dulu boipren, sekarang dah hubby ler...hikss...jangan mareee...tu laa kenangan nyer..

Ni keychain saya kat ofiz...semua orang kasik..saper lagik, ofiz mate saya laa kan...dorang selalu pi jalan-jalan, musti ada sobenier untuk kawan2 yang tak penah pegi jalan2 ni....hint nak pegi jalan2...hahahahaha...gelak syaitonnn...
p/s: Ini auto publish...Hari ni saya terpaksa bercuti, bawak my Nuha pegi De*MC lagik sekali untuk revise sakit dier..doakan dier tak apa2..aku x nak duk spital..x nak ..x nak..

saya mao tag :-

  1. Farah 
  2. ~dARlee zURiS~ 
  3. MeL 
  4. Nurhayati 
  5. Wafaa 
  6. Elyn 
  7. miezaniera 
  8. hanimndroid 
  9. azzamoro 
  10. mummy_adam 
tu jer laa..hikss...
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, July 30, 2009

Nursing Cover :)

Terima kasih Anasfadilah, NC nyer sudah ku dapat masa minggu kelam kabut berkampung kat spital tu :) Semalam baru dapat ku lihat isi kandungannya...wow, pink ..i loike :) Aku dapat hadiah sebab bukan menang tapi peserta terawal yang semangat waja yang hantar entry ini :) hikss...thank you so much!!!!

tadaa....Inilah NC nyer....
dan semalam jugak laa, aku test NC ni menggunakan model upahan, saper lagik..my Nuha laa kan..x kan my hubby kot :P sekali, dier bleh selak2 lak NC tu...hihihihi...abes terdedah laa nenen Ummi cam ni nak oii....huhuhuhu...kalo kat public dier buat mcm ni tak ke kes naya namanya ni...dier rimas sebab kain tu kena muka dier..maklumlah, tidur selimut dier memang tak suka...macam mana aku nak biasakan bf kat public macam ni..kena training kat umah dulu la...hikss..saper2 yang mempunyai pengalaman untuk menangani kes sebegini, harap bagi jalan penyelesaian yer :) terima kasih in advance...bday party Nuha Insya Allah, akan dibuat di Shah Alam walaupun sudah buat di kampung baru2 ni, tu later2 aku blog kan..tapi bukan minggu ni...tapi sebab budget yang terhad, hanya kawan2 terdekat dan keluarga jer dapat aku jemput...Kawan-kawan yang disayangi, (you know who you are), sila kosongkan tarikh 9/8 ini yer....nanti aku kan buat formal invitation plak k...
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, July 29, 2009

Bercuti panjang :)

Salam semua..wah, dah bersawang blog aku sebab tak berupdate lebih kurang 1 minggu lebih gitu..
Sebenarnya, my Nuha admitted kat DE*MC dari hari selasa - jumaat  sebab ada jangkitan kuman dalam paru-paru dier kerana kahak selsema dier..poor my little baby :( hari2 kena buat neb dan fisio untuk sedut kahak sampai darah-darah hidung dan muntah2...tapi aktif semacam jer..huhuhu..berkampung laa aku kat situ...mandi pun sekali sehari jer...sebab takut nak tinggal dier, coz takut dier terjun katil..huhuhu..kena tunggu my hubby balik dari kerja...

Panjat memanjat memang hobi dier...huhuhu..ni sakit ker tak ni?
 
ni masa buat neb...kena buat 4 jam sekali...hr terakhir,6 jam sekali plak...

 
sempat lagi berposing :)

hari terakhir, nyaris dier terjun katil...ngeri bila fikir2...kaki dah atas palang dah, seb baik aku sempat pegang..

Lepas my Nuha, discharge, kitorang balik terengganu coz adik aku bertunang..later laa citer psl tunang2 tu :)
hari ni aku tak berapa sedap badan...ingat nak mc dah tapi sebab dah byk cuti so cancel laa..semalam aku balik ke shah alam...penat lagi rasa badan ni :(
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, July 20, 2009

Kerana dia....

Malam sabtu, aku pegi Klinik A*nis coz my Nuha selsema..Siap kena pakai mask bagai..aku ler punca my Nuha selsema tu..aku sekali amik ubat....Ironinya, doktor yang bertugas malam tu adalah doktor yang sahkan aku pregnant dulu :) dier cakap, dulu you datang, you disahkan pregant, dan kali ni you datang, you bawak baby :P

 Mask Girl  Women...

My hubby yang asyik melayan nuha...hihihi

Hari sabtu Ahad...memang keja duk umah jer..melayan karenah birokrasi my Nuha....yang kelakar, lalok pun sempat lagi kacau akuarium abah dier..huhuhu..pening laa ikan-ikan tu :P makin sakit, makin aktif :)


damai jer time dier tido :)

  
kain kat kepala kejap jer dah hilang :P
  
kaki siap kangkang2 lagi..anak dara saper ler :P



aku sajer na*kedkan dier dan lap badan dier suh suhu badan dier cepat turun...Alhamdulillah, petang tu dah kurang sket demam nyer..

p/s : hr ni boz aku dah masuk bekerja...so x leh mengular banyak2...hihihi...selamat bekerja semula boz :) dah ada blog baby :) juga... klik disini ... Niza, cepat balik :) kami merinduimu...aku dan ad tak pose ni, kami sedang ditawan jepun :p

p/s: Tiara, sorry sebab tak dapat pegi majlis Ayra :( ada masa kiter jumpa erkk..
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, July 17, 2009

BIRTHDAY @ JULY


 16 July
p/s: Happy belated bday ag!
Semalam aku bz dan lupa :P slap slap slap..bad me :(
p/s : ko nak tunang erk..sesenyap jer..bila tunangnya??hikss..ke dah lepas? :P gambar pun amik koleksi peribadi aku jer yang mana ada kan :P


13 July

p/s: Juga untuk Liya my blogger frenz, yang berkongsi nama baby dengan nuha tu :) p/s: bila nuha nak jumpa nuha yer? :) nway, happy belated bday!!

Semalam jumpa sama my blogger fren, Rumiza.. :) mak nyer aimi husna nanti kiter lunch lagikk erkkk!!nice knowing you..bleh lepaskan perasaan cakap kelate...hihihi....kalo telefon mak/abah atau family jer bleh cakap kelate ni :) sampai aku pun kena panas enjin dulu baru bleh cakap btol bhs kelate :P tu dah ckp trg-kelate ngan ko tu :P

p/s: Hari ni aku ke tesco...sudah beli baju tema hijau tunang adik aku next weekk...yeeehooo!!tinggal my hubby lagik blom beli tshirt hijau :p weekend ni ler yang..hikss..nuha pun dah beli lama  :)


p/s:pic aku ngan adik aku kat belakang umah aku..tak sangka ko dik..ko dah nak tunang :P aku masih duk bayang2 ko kecik2 macam ni..hikss..jangan mare :)
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, July 16, 2009

Saya kecik hati


Hari ni hati saya kecikkkkk sangat.....
  p/s: Saya cuma nak panjang umur 5 tahun sehari jer  ): setiap hari..kata fadzilah kamsah

Semalam aku lupa nak taruk jawapan satu soklan tag :P nampak jer ko ni Bai :) Sambungan tag  i.n.i .

 

 Makanan Kegemaran


Nasi dagang mak dier buat  dari pagi sampai malam pun dier bleh makan :P 

p/s: Hari ni saya ada ngajar orang guna sistem saya buat :( saya akan bz sepanjang hari..jarang sangat saya bz...kenapa saya cakap saya...saya kalo marah memang cakap saya :P awak mesti perasan!! atau awak buat-buat tak perasan? atau malas nak layan?



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, July 15, 2009

Siput sedut

Semalam, my hubby bawak keta pegi keja sebab dier kena training kat Selayang..so semalam aku ada drebar..hari ni,terpaksa drive sendirik..hujan lak tu..Hari ni ada assignment baru plak tu,assignment nyer adalah bawak keta kena pi Canseleri..seb baik ada parking dan berjaya parking bila balik dari sana..tapi sampai ke tingkat 3 parking bertingkat tu aku turun..macam-macam doa keluar :P dah laa macam2 jenis gesel ada kat laluan turun tu..lenkali aku snap pic :)



Ni mak pengasuh Nuha bagi ..dah lama idam-idam nak makan, hari tu dah makan umah Kak long tapi x puas lagikk :) satu lagi teringin nak makan durian pulut santan- lom makan lagikk :( Long, ko sila take note :P



Ni menu berbuka semalam..siput sedut dari Hulu Langat, kedai pak yatim...Tiara, orang kampung ko, ko kenal?? hihihihi p/s: my hubby suh tulis mcm ni..Rm4 ni my hubby beli..siap leh ratah2 lagikk..

Hari ni nak berbuka aper yer??tinggal 2 hari lagi :) yeeehaaaa!!!

Ok, blog my hubby dah open untuk viewing dan boleh exchange banner juga :) (tu idea aku )


Aku Bukan Chef


About, semalam aku tengok, dier dah tukar...Nama pena dier Abg Gengz gitu :) Sila support laki ku!! Jom skodeng aper dier tulis sket :)

Blog ini bukanlah memuatkan resipi semata-mata tetapi...Abg Gengz akan turut memberikan beberapa tips berkenaan keselamatan terutamanya untuk para pemasak dan pemakan sekalian...almaklumlah Abg Gengz ni keje dalam bidang keselamatan, kesihatan dan alam sekitar...bahagia berkongsi dan berkongsi bahagia...haipppp!!!<---kata wife Abg Gengz

Nak jawab tag plak datangnya dari ET .tentang my hubby..

Siapa nama pasangan anda ?
Mohd Hizaami Harun

Brape umur dia??

baru 30 ..kena sebut baru, bagi nampak muda selalu :P

Apa pasangan anda minati??

suka motor besar..main game

Apa karakter pasangan anda??

macam-macam karakter ada...lucu, serius,ganaz, garang..tapi semua i like tapi kalo kena marah mesti nanges :(

Makanan kegemaran?


Macam mana dia tido??

tido tangan atas muka...tak lemas ker?

Apa kata pertama darinya ketika pertama kali berjumpa dulu?

kali pertama, kitorang tak bercakap, just jeling menjeling jer..hihihi


Apa yang buat anda suka padanya??

caring sangat

Apakah impian anda & pasangan anda?

Impian nak beli rumah, beli motor besar dan tambah baby tu pun bila nuha dah 4 tahun :p

Nak pass kat sape?

X nak pas kat sesaper..Aku memang pas.. :P

p/s: ada lagi ni aku hutang tag, tapi saper aku lupa :) hihihi..nanti kalo ada sesaper aku berhutang tu, sila war2kan..maklumlah bertambah muda...tua...
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, July 14, 2009

As busy as a bee...

Hari kenapa aku bz setelah bersenang lenang pada hari-hari lain :P kerana semua bebudak unit aku cuti dan telefon tak berenti berdering..nak akses sistem itu lah,x leh masuk sistem ini la, error sistem itu laa dan aku membuat preparation untuk aku mengajar hari khamis ni yang telah aku sesuka hati cancel pada isnin yang pengasuh Nuha tu tadak..hikss..ampun erkkk...

Hari ni nak citer psl weekend jer la..Hari sabtu dan ahad, memang aku melepak jer kat umah..x pegi memana kecuali ke tesco beli barang dapur...so, duk umah, banyak laa kerja nak buat..ada jer menda nak buat kan..kemas itu, kemas ini..mood rajin ni bukan selalu datang...lepas aku puas menyental lantai toilet, lantai dapur,aku kemas baju aku dan drawer Nuha plak..syok buat keja sebab kepochi aku yang cute tu tido..hikss..

 
Koleksi tudung bawal ku range harga serendah 18 hengget sehingga 80 hengget :P  
p/s: Macam nak meniaga tudung plak..tapi aku pemalu..tetttttt....cancel!
p/s: yang mahal2 tu biasa aku rembat mak aku punya atau mak aku bagi..hehehe..tq ma :*

  
barisan baju kurung ku..aku paling lemah nak lipat baju kurung...pastu nak susun, jenis kain lak ada licin ada tak..tolong laa kemas kan wahai ma..hikss..dier kalo datang umah aku, memang terjah almari baju aku ni kemas2..heavennya saat tu...i love ma!!

bahagian belakang pun ada lagi barisan baju kurung aku..since almari baju aku kecik, so aku lipat laa semua untuk jimat space :D memang banyak gila baju kurung, maklomlah keja gomen dan ada ma aku bagi :D aku rasa koleksi baju kurung aku kat umah aku kat sini ada 40-50 pasang kot..sampai kadang2 aku pun tak tau baju ni pakai dak lagi minggu lepas sebab x ingat..kadang2 ada aku lama x pakai sebab aku susun main belasah jer lepas lipat :P


budak kecik sudah datang..tadaa..baru mangun tido :P hehehe..
sekian, aktiviti menunjuk2 hari ni :D bukan menunjuk berlagak tu, tunjuk = memaparkan , tak sama kan? heh..
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, July 13, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby in CAR SEAT Contest



Status Hari ni: Hari ni aku nak hantar contest ke MomBloggersPlanet dan nak menang hadiah :D cita-cita mesti tinggi kan? Untuk memeriahkan lagik contest yang sedia meriah ini ..klik kat Sini-- MomBloggersPlanet

July 09 theme is "Cutest Baby in CAR SEAT".

Why car seat? Because to promote a safer traveling for babies and children as part of our Babies & Kids Safety Campaign.

* Since bleh taruk gambar banyak-banyak dalam satu entri kan, so aku nak letak pic Nuha dari baby sampai laa skang ni...



  

 Nama : Nur Nuha Humayra Binti Mohd Hizaami
D.O.B : 2 .8. 2008
 Last pic ni yang nak dipertandingkan since ni gambar terbaru dier.. 
p/s: susah nau nak tengok dier senyum lately ni dalam car seat..Ummi nyanyi tak sedap yer nak??yerlaa, Ummi bukan SIti Nurhalijah :D

Tentang Car Seat Ini:
 
Aku beli car seat untuk my Nuha ni sehari sebelum aku masuk bekerja .Sebab utamanya adalah aku kena hantar Nuha ke rumah pengasuh yang mengambil masa kira-kira 10 minit dengan kereta (paling lambat laa ni)  tiap-tiap hari sendirian.
Harga car seat ini cuma RM300++.Aku beli car seat ini  untuk penggunaan 0-4 tahun punya ..kira berbaloi laa kan beli car-seat ni sebab lama bleh pakai..kalau digunakan semaksimumnya iaitu tiap-tiap hari, kosnya cuma RM6++ jer sebulan...Ya Allah murahnya kan?

p/s:kalo aku bawak laju2 dan nak-nak kalo trafik lite semua kaler hijau, 5 menet pun bleh sampai :D  RacerMom on board gituh:D 

Ibu-ibu, puan-puan semuanya , dengar Eliss goyang. bagi pandangan tentang penggunaan car-seat  ini :


Penting sangat untuk memiliki car seat ini untuk melicinkan pemanduan anda terutama jika anda kena bawa baby sendirian disamping menyelamatkan nyawa anak anda  kerana car seat ini dilengkapi dengan tali pinggang keselamatan ,boleh dilaras tapaknya mengikut umur (samada nak tegakkan atau baringkan) dan dilengkapi tambahan nyanyian oleh suara maknya yang sumbang mendendangkan lagu buat menenangkan anak nya jika anaknya cranky sepanjang pemanduan  :D * kos nak beranakkan anak  jer pun cecah 7K++ (me laa tu)  , tak  kan kita nak kedekut untuk RM 200-RM300 untuk sebuah car seat untuk keselamatan dirinya sehari-hari..Bayangkan kalo sebuah car seat yang berharga RM300 yang boleh guna sampai 4 tahun, anda hanya memperuntukkan RM 6.25 jer sebulan...Siap buat calculation tu untuk korang nampak kepentingan nya...fikir-fikirkan..dan renung-renungkan...

Akhir kata, Sayangi anak anda, belilah car seat ! buatan Malaysia!!

Senarai Semak :-
  • Get a photo of your baby in CAR SEAT (if you don’t have one, perhaps it’s the best time to get, borrow or try one) - done
  • Write a blog post about this contest with title MomBloggersPlanet Cutest Baby in CAR SEAT Contest -done
  • Include your baby’s photo in the post and mention his/her name and date of birth. - done
  • Write about the car seat in the picture and your thoughts/opinion about the use of car seat for babies/children. - done
  • Include a link to this contest page, PhotoBook Malaysia and AliceWonders in your entry.- done
  • Leave a comment here with link to your blog post - done
Bila dah ok semua, leh laa layan mata menjamu hadiah-hadiah menarik yang bakal dimenangi pula...

1x First Prize



* One Medium Landscape Hardcover or Medium Portrait Hardcover Photobooks by PhotoBookMalaysia (worth RM144)
* One bag of his/her choice from AliceWonders (worth from RM50-RM200)

1x Second Prize

* One Medium Portrait Softcover or Medium Portrait Classic Softcover by PhotoBook Malaysia (worth RM80)

1x Third Prize


* One Large Landscape Poster by PhotoBook Malaysia (worth RM68)

3x Consolation Prize


* One PurseHook from AliceWonders (worth RM20)

p/s: Kalo tak bleh menang consolation prize, first prize pun jadik laa..hehehe...aku nak menang beg idaman ku seperti di S.I.N.I  dan nak membuat koleksi gambar-gambar masa aku kahwin, pregnantkan Nuha, perkembangan Nuha dari lahir sampai skang.mesti meriahkan??Doa-doakan yer kawan-kawan...




Beg idaman ku selalu :D


Terima kasih erk pada semua sponsor yang baik hati...




*Hari ni masih tiada mood utk update blog..sebab hari ini hari isnin..so kiter layan contest dulu!!
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, July 10, 2009

Seminar kat Ofiz

Hari ni separuh hari, kitorang berseminar di Dewan Al Ghazali, JpBsm, untuk semua staff ofiz aku...ada banyak pengisiannya...

Aku tepek tentatif program aku kat sini..

8.00 pagi - 9.00 pagi - Sarapan pagi
9.00 pagi - 9.30 pagi - Sesi Perkongsian 1 : ESQ Leadership Seminar -3-5 April 2008 -Puan Zainab, Puan Saemah, Puan Noor Aini & Puan Hasnah
9.30 pagi - 10.00 pagi - Sesi Perkongsian 2 : Risk Management -PM Rahidzab
10.00 pagi - 10.45pagi - Sesi Perkongsian 3 : Capability Maturity Model Integration (CMMI) - PM Azizi Ngah Tasir & Puan Noor Hasnida Hamdan.
10.45 pagi - 11 pagi - Break
11.00 pagi - 1.00 tengah hari - Ceramah Menangani Masalah Kecemasan dan Keselamatan di Tempat Kerja oleh PM Dr Anuar Suun, Ketua Unit keselamatan & Kesihatan, Majlis Sukan Negara/ Pensyarah Fakulti Sains Sukan & Rekreasi.


yang paling syok, yang last sekali..Dr ni memang lawak laa..dan banyak yang kami dapat kutip dari ceramah yang dier especially cara untuk kurangkan migrain dan yang paling simple laa aku rasa..urutan sajer..

Teknik 1) urut pada tengah antara ibu jari dan jari telunjuk tu dengan circular motion..Insya Allah pasni aku try..dan

Teknik 2) tutup lubang hidung kanan dengan jari, dan hembus dan sedut udara melalui lubang hidung kiri..dan begitulah sebaliknya...Insya Allah lega katanya migrain kiter..tawakkal pada Allah..



Aku ngan ad



Aku ngan Niza

p/s: Hari ni ingat nak dating ngan kak PB, tapi nampaknya kena tunda lagi ke minggu depan..boleh ker kak? dah 2 minggu tunda ni :) lewat sangat habesnya program tadi..balik ofiz dah kul 2..ni baru sempat update blog :P

Selamat berhujung minggu semua!! minggu ni duk umah jer..
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, July 09, 2009

Muncit pergilah jauh2....

Malam tadi ada seorang isteri menayang perutnya pada cermin...dan bertanya pada encik suami...

Isteri:Sayang, nampak tak *eliss(bukan nama sebenar) makin muncit?

Suami: Erm, a'ah....perasan

p/s:alahai..suami saper berlaku begitu jujur yer....hahahaha

Apa yang aku perlukan untuk menghilangkan muncit pada badan yang durjana ni??

Pilihan 1 :Bengkung?



p/s:aku ada 2 bengkung kat umah, satu yang zap dan satu yang ikat2..ms pantang x leh pakai yang ikat2 sebab c-sect, so duk berbengkung kat dalam kotak tu jer laa bengkung aku yang ikat2 tu :P aku berbengkung 30 hari jer, peh tu malas :(
pic credit sini


Pilihan 2: Teh Kurus?



p/s:Ni teh yang kurus, aku tak kurus-kurus..berak manjang ada la :P
pic credit sini


Pilihan 3:Program Kurus?



p/s:Kalo ada duit lama dah aku buat ni..hahaha
pic credit sini



Pilihan 4:Sit Up?



p/s:Ni yang malas sekali nak buat..hahaha
pic credit sini


Pilihan 5:Ab Shaper?



p/s:Mak aku dah beli dari makcik aku satu menatang ni masa aku berkobar2 nak kurus dizaman sekolah dulu..skang ada umah long aku..dier pun x guna..wajarkah aku mintak balik?? hahahaha
pic credit sini


Pilihan 6:Kerat usus mcm chef zam?



p/s:Ni pun ribu riban kan...alahai mana nak cekau duit ni:P
pic credit sini


Pilihan 7:Swimming



p/s:Aku tak reti berenang(tak pasal2 lemas) dan segan nak pakai bikini..padahal kat uitm ni ada hari hanya untuk perempuan2 jer berenang :p
pic credit sini


Apa pandangan korang? Pilihan keberapa dijamin berkesan dan korang penah cuba??Cuba ko cuba jawab!Sesiapa yang memberikan cadangan yang bernas, nescaya anda akan menjadi tidak muncit...hahahaha
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, July 08, 2009

New blog on board...

Hari ni, aku gigih siapkan blog untuk my hubby :D tapi tak rasmi lagik..dier nak letak resepi masakan dalam tu..beriya benar nampaknya.Jangan tak tau, my hubby dulu pandai masak..dulu laa..katanya..tapi sepanjang setahun lebih kawen ni, rasanya boleh ku hitung dengan jari jer laa bape kali dier masak..hehehe..ampun yang, ampun..hahaha



bila dah rasmi, nanti laa aku tunjukkan kat semua link ke blog tersebut..sekarang hanya author jer leh view ini blog..sesaper nak jadik author jugak adalah dialu2kan atau pun nak mengirimkan gambar dan resepi masakan kat aku.nanti akan ku credit ke blog korang...sharing is caring kan (:

p/s: jangan hangat-hangat tahi ayam sudah laa yer yang blog tu :P

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, July 07, 2009

Bercuti tanpa rela :P

Semalam aku terpaksa bercuti sebab mak pengasuh nuha tak dapat jaga nuha coz ada urusan..
Weekend tak de yang menarik :P
Hari sabtu, lepas my hubby balik kerja, pegi melawat anak kawan kami yang baru lahir hari tu..then lepak2 jer kat umah...



Memperkenalkan, Mohd Nor Ashraf Asadi , 7 days :D


Hari Ahad, petang tu pergi Bangi sebab my hubby nak carik tempat dier kursus..biasalah my hubby dier memang takut sesat..hahaha
tu jer laa citer weekend..sekian..
alaa bosannya kan?
Tapi tak bosan bila ada budak kecik yang banyak ragam...



Nuhaaaaaaaa, main apa bawah high chair tu?




skang dah pandai jalan tapi kena pegang sofa - ke sana kemari :P


p/s:cepatnya anak ku besar..hihihi..x sabar tunggu bulan depan..my family kat kg request utk buat bday party Nuha kat trg jugak..huhuhuhu..kalo ada sponsor apa salahnya kan..hahaha
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer