Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, April 29, 2009

Malam Jalinan Kasih



Malam tadi aku ada majlis akhir laa kiranya...group aku buat tarian badut kot :P Dapatlah no 3..gambar lupa nak amik tapi kawan2 aku ada...nanti aku upload later..



Door gift malam tadi...


Hari ni aku kena study hard...
Esok nak exam...
Toyol leh bawak ker mamazana???huhuhuhu...x berani maaaaakk :D



Suasana senja belakang bilik aku...Selamat Tinggal Kampung Gajah..
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 23, 2009

Dalam Kenangan...

Assalamualaikum wbt

Dukacita dimaklumkan Tuan Haji Ahmad Nizar Abdul Karim (Timb Pengarah JIKICT) telah kembali ke rahmatullah sebentar tadi semasa kursus di Microsft.. Alfatihah untuk beliau dan ucapan takziah untuk keluarga beliau. Semoga roh beliau dicucuri rahmat oleh Allah SWT....aminn...

ni email aku dapat dari ofiz aku semalam...Alfatihah buat antara boz besar aku kat ofiz..semoga arwah tenang disana...

Tak berupdate blog sebab letih...hihihi...
aku exam 30hb ni..sila doakan aku pass dengan cemerlang!!kalo dak, aku kena datang lagi..nauzubillahiminzalik..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, April 22, 2009

Wallpaper desktop

Aku memang laa tak sempat nak belek blog orang..tapi tag ni datangnya dari jauh..indon gitewhhh..siap drop komen so aku tau laa..hikss...
Esok pusat latihan bagi cuti sehari tapi banyakkkkkkkkkkkkkk kerja nak kena buat..uwwwwwwaaa..

Ok jawab tag dulu..

Anda perlu printscreen wallpaper/background desktop anda yang tengah guna sekarang. Jangan tipu2 tau....



Bgtau nape anda suke wallpaper anda itu...

Suka gambar ni sebab suka tengok dier duk dalam car seat tu dengan behave sekali...

Tag 10 people... (nama aku amik kat yang aku follow laa)

Haslina
Ma'am Chelsea
Farah
Elyn
Nurhayati
Queenin Murni
Sidratul Muntaha
Raa
Zuris
Mama Aqish

dll kalo nak buat :P

jom saksikan panorama kat pusat latihan aku kat belakang bilik aku...





lawa kan??
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, April 20, 2009

Menara Impian

Salah satu aktiviti yang dibuat di sini adalah membina menara impian menggunakan straw dan bahan terpakai..tadddddaaa..

ELIT TOWER




Nama Menara :ELIT Tower
Kos Pembinaan:1.7 Billion
Lokasi:Bandaraya Ipoh
Tinggi: 436 m
90 Tingkat
Keistimewaan :
Menggunakan kepakaran teknologi German dan Jepun, Menara yang serap gegaran, Anti bencana alam seperti Tsunami , Menggunakan kawalan sistem yang menggunakan keselamatan yang tinggi, Bergerak tanpa disedari.


Antara tower lain yang ada..ni tak hebat..kumpulan aku jer hebat..hahahahahahahaha...layanz!!!sebenarnya group aku dapat markah tertinggi tapi lepas tu urusetia bagi semua full mark..maklumlah sehari nak buat preparation!!

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, April 17, 2009

Tahniah buat pemenang dan diri aku :D

Malam tadi aku study...

So tak sempat nak ngedate bebanyak..

Doakan aku berjaya kawan2...

kul 10.30 a.m aku exam...

Pemenang teka teki ketuk semalam adalah.....

Memandangkan tiada seorang pun yang btol semua, so aku bagi kat

Ma'am Chelsea...

satu jer salah...

Susah2 soklans ko nih eliss...


1. Ta & ya = Tayar... (btol)
2. Bintang tu ialah kekure (Kuar head...)(btol)
3. Pintu yg tulih TARIK(btol)
4. Meter minyak kot... meter bas tu laa (aku kira btol la)
5. Adeh, yg ni xtaw larrr.... Tapi dier bjalan ke ngesot??? (salah)
6. Siput bab* (siput btelur, bab* branak) (btol)
7. Pokok pisang ler, coz dier kuarkn jantung dier...(btol)

Dier duk fikir samada dier ni babi ker siput tu pasal laa dier jalan lambat :P

sila email aku the details ok(ko YM jer laa senang kan :D)
...nama & address & no hp...

lepas abes induksi (bulan depan) aku poskan hadiah ok...hikss..

p/s: aku menang second prize you kat mombloggersplanet :P tengok kat SINI
glemer maakkk! :D tenkiu yer founder...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 16, 2009

Teka Teki dan Tekuk :D

Hari ni hari ketiga aku kursus..hukss..Semalam,Alhamdulillah, semuanya ok2 sajork...Slot yang paling last dengan tajuk Gerak Kualiti UiTM paling aku sukerrr...sukernyaa...Puan Rosid* dari UiTM Perak..

Semalam kawan aku Nurul dari fasiliti menang hadiah sebab banyak dapat jawab teka teki dari fasilitator ni..



Ni antara soklannya, siapa dapat jawab soklan ni dengan tepat kesemua nya akan menang hadiah...hadiah nyer tadak laa mahal pun, tapi sesajer jerla..dah nama contest kan, kena ada hadiah..hihi..nanti aku fikirkan hadiah aper yang aku nak bagi :D mebi aku beli kat Tapah..hahahaha


Soalan-soalannya:-


1. Huruf jawi apa yang kuar angin?

2. Binatang apa yang kuar haid?

3. Pintu apa yang kalo tolak 10 orang pun tak leh bukak?

4.Ada 10 penumpang, tetiba ada seekor katak melintas dan pemandu brek mendadak.Apa yang turun dulu?

5. Kenapa siput babi jalan lambat?

6. Apa binatang yang boleh beranak dan bertelur?

7.Dalam banyak2 pokok, pokok apa yang baik hati???

Contest ini terbuka kepada semua laa tak kira silent readers atau pun yang selalu follow blog aku ni..Penyertaan adalah sebelum pukul 8 malam..lepas tu aku reject :D
Pemenang akan diumumkan sejurus selepas aku meneliti jawapan korang kalo aku FREE :P

Semalam, lepas maghrib aku call abah aku untuk tanya psal my baby..Ma aku cakap air mata dier bergenang bila dengar suara aku..Terus air mata aku meluncur laju dan senyap..ma aku dah agak dah aku nanges..gila sedihh :((

Semalam aku buang EBM sebanyak 2oz..huhuhu perah pakai tangan jer..:P

*Macam biasa laa, aku update blog memalam..auto publish paginya :D so entry agak ketinggalan sehari :D

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, April 15, 2009

Dating ketiga tanpa Nuha :D

Hari ni aku memulakan induksi di Kg gajah..
Ni aku buat entry pada malam tadi :D
Sajer nak cerita hari sebelum datang sini..aku dating ngan my hubby..yer la, mengambil peluang sementara ma abah aku ada kat umah..hr tu pegi tesco hari ahad pun x bawak Nuha..balik2 Nuha dah tido :P Kitorang pegi basuh keta dan minum2 kat kedai kat area Padang Jawa :D sambil menapau ikan siakap masak masam manis :D



bila duk jauh2 macam ni, rasa rindu yang menebal kat my hubby dan my baby..malam tadi,kul 10 lebey pun Nuha x tido lagik...dier nak nenen :( pastu hubby bagi susu botol, dier sebut 'me me ' panggilan yang dier biasa panggil aku :(( kul 11 baru dapat tido..tu pun kena ulit2 dulu..bertahanlah sayang...16 hr lagik :((



Ni baju aku beli kat tesco hari tuh(masa kuar dating kali kedua ngan my hubby :D) ..aku pakaikan sebelum turun semalam ..tapi yang kelakar nya bila aku pakaikan topi tu, dier tarik sebab tak selesa..hikss. I miss my baby like crazy and hubby too :((


Ok abes citer...ok nak citer menunjuk plak :D

tadaaaaaaaaaa..




Untuk pegi induksi, aku rembat 2 helai baju dari ofiz mate aku..murah sajor Rm25 sepasang


Kepada Long aku, semoga ko cepat sembuh dari denggi itewhh dengan soklan(syok ker duk spital tu?)...apa ker hal nyamuk Shah Alam geget orang KL ni..gila memilih daerah nyamuk ni...hahahahaha...Sila laa minum sup ketam ngan air 100 plus yer long..syedapnyer...slrrppp..
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, April 14, 2009

Kg Gajah....

Aku bersiaran dari Kg Gajah ni..Alhamdulillah, perjalanan yang mengambil masa hampir 4 jam...semuanya selamat sajork..Aku duk sebilik ngan Suraya..rakan sebelah meja ofiz aku...punyalah nak wireless best, kitorang duk tingkat atas..amik ko..hikss...
Makan malam kul 630...aku nak bersiap2 pi mandi dan solat..pastu zass turun makan...hahaha...gila kebuluq..tadi makan yong tau fu jer masa berenti kat R&R Tapah..Sila layan gambar plak..





ni suasana bilik aku...ada mcm hotel Seri Malaysia tak??hahahahha

Pesanan buat yang tersayang,my hubby, Jaga buah hati kiter baik2..eliss tak nakal2 kat sini..I love u so much..hahaha..lagk 2 minggu baru my hubby baca nih :P

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, April 13, 2009

Lapar garam

Semalam aku diserang penyakit 'lapar garam'.Orang selangor panggil gegata(sumber:Kak Ray) dan orang kedah panggil kelopak garam (Sumber:Niza) selalu adik aku yang kena penyakit ni..skang aku plak yang kena..memang hazab laa semalam dan malam tadi...abis berbintat2 seluruh badan..ingat kalo pagi ni naik balik nak MC dah..skang aku rasa macam nak gatal plak dah..aduhai...jangan laa gatal kat ofiz..mana nak cekau garam ngan roti...hahaha...itulah ubatnya..lain orang lain caranya yer dak..kalo pegi klinik, kena cucuk sedas aku rasa dah jalan...penyakit ni aku baca boleh jadi alahan makanan (susu, kacang dsb) dan persekitaran..memula aku ingatkan aku pakai baju yang ada pijat ker ape sebab aku dah 8 bulan tak pakai baju tu :P tapi lepas ma aku lumur air yang dicampur garam dengan menggunakan roti pukul 2 pagi tadi..aku dah bleh tido lena pastu...:P


Macam ni laa rupanya..gatal tak hengat...

sumber : sini

Kalo korang ada petua lain bleh laa disharekan ok..
Mungkin ni entry terakhir aku laa..kalo sempat blogging dari tempat induksi, aku update la..kalo dak, 2 minggu dari skang lagi la baru aku leh sambung update..sila rindu aku...chewah..ada ka orang rindu ni..hihihi.. :P

Hari ni aku RAYA rasa hindu lagi..Boz ngan niza pergi kursus..yabbeda beddu..tapi hari ni kena jadik tukang angkat telepon laa pulakkkkkkkkkkk!!!
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, April 10, 2009

Elissmie

Kena tag oleh Rahayu ...

Since hari ni aku banyak kerja..nak siapkan kerja berbaki sebab nak bercuti panjang..hiks...so aku jawab tag sudaa...

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
--->> Dear Diary
Masa aku create blog ni, aku teringat lagu Britney..dulu semua lagu Britney aku hafal..huhuhu..skang terpaksa google nak carik lirik..hahaha

credit sini


Dear Diary
Today I saw a boy
And I wondered if he noticed me
He took my breath away
Dear Diary
I can't get him off my mind
And it scares me 'cause I've never felt this way
And no one in this world
Knows me better than you do
So Diary, I confide in you

Dear Diary
Today I saw that boy
As he walked by I thought he smiled at me
And I wondered
Does he know what's in my heart?
I tried to smile but I could hardly breathe
Should I tell him how I feel?
Or would that scare him away?
Diary tell me what to do
Please tell me what to say

Dear Diary
One touch of his hand
Oh, I can't wait to see that boy again
He smiled...
And I thought my heart could fly
Diary, do you think that we'll be more than friends?
Yeah, yeah, Ooh
I've got a feelin' we'll be so much more than friends
Oh, yeah


2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

--->> elissmie (of coz laa gabungan nama aku dengan kekasih hati aku kan...)

3)Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

--->> Berkonsepkan diari aku tentang kehidupan aku dan sekeliling..so aku leh tulis apa yang aku rasa, tulis tanpa perlu berfikir sebelum menulis dan akhirnya dapat mengurangkan migrain aku..hahahaha

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

-->Pernah apabila entry aku penah mengguris hati encik suami :((
yerlah, konsep blog aku ni kan tulis tanpa perlu berfikir so sendiri mau ingat laa kan..hiks..blog ni hanyalah luahan hati aku semata2...so janganlah amik serius apa yang aku tulis..dan aku hanya perlu pandangan semua..yang baik aku terima yang tak baik,aku abaikan ajer kan..no heart feeling!

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

-->Teman blogger aku ni..baru kenal jugak laa..memula dier selalu drop komen, then dier follow aku, so aku pun follow plak citer dier.. :D


6)Next 10 person to tag.

hari ni sebab aku baekk, aku tanak tag sesaper...tapi kalo terlebey rajin,sila laa buat :D

hari ni tengah hari aku nak balik umah, nak hantar abah aku pi semayang jumaat..fuhh..assignment yang mendebarkan ni..petang ni, my hubby lak suh pi pasar..aduhai...double debar laa aku hari ni..semoga segalanya berjalan lancar..amin...opss..my hubby baru jer texted cakap nak balik awal nak pegi pasar..fuhh..lega..hahahaha...





Ni aku ada mender nak bagitau korang ni...sebab sulit sket so aku tanak tulis terang-terangan ..so scratch laa kat gambar bawah ni...


Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 09, 2009

Kek sudah sampai!!!

TQ pada Anasfadilah (erni) sebab buat 2 biji kek untuk dijual pada aku...hikss..
Pagi tadi encik posmen antar kat meja ofiz aku :D

Untuk beli kek jugak sila laa berkunjung KE SINI ..tu pun kalo ada lagi laa kan...tapi kek ini tak boleh dimakan...sebab fridge magnet ler..hiks...

Satu kek aku dah selamat letak kat CPU ofiz aku...lawa kan???nyum nyum...




dan satu lagi untuk teman blogger aku...Ingat tak entri INI
Orang berbudi kiter berbahasa..Orang memberi kiter merasalah kan..chewah..tetiba jadik K*ram Sigh Wal*a On Board plak :P




Petang ni baru nak pos..hiks..

Event kat One World later2 laa aku citer..tak sebest yang kat Saloma Bistro last year..gift pun tak seberapa..hampehs...semalam aku EL sebab Nuha demam..harap hari ni dier baik2 sajer...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, April 07, 2009

My beloved hubby

p/s: Since hari ni aku tiada di ofiz sebab menyertai event di One world Hotel, so ai buat tag ni..walaupun tadak orang tag..hihihihi



Rules:Here’s a chance to see how well you really know your husband/boyfriend/lover.Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do. The real challenge is to send it to your husband/boyfriend/lover to see how right you really are.
1. He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?
x tengok tv pun,tangan main games (hp ku jadi mangsa ..hihihi :P)

2. You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
makan salad ker?aku jer antu salad..salad cicah budu bleh?hahaha, x pun sambal belacan...hikss :P

3. What’s one food he doesn’t like?
Spaghetti ! Spaghetti!hahahahaha

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
Tongkat ali beng :P ais ok! org trg sebut ais=beng :P

5. Where did he go to high school?
sekolah men paka (tinggi ka?)

6. What size shoes does he wear?
Size 10 kan? ker 9? lupa sudaaa :P

7. If he was to collect anything, what would it be?
cars, coins,

8. What is his favorite type of sandwich?
Sardine.

9. What would this person eat every day if he could?
pejeri nanas, ayam goreng..hahaha..nasi lemak sotong :P

10.What is his favorite cereal?
koko crunch

11.What would he never wear?
bra :P hahahaha

12. What is his favorite sports team?
Arsenal kan sayang??kan?kan?

13. Who did he vote for?
vote? seperti kater kak dier..undi adalah rahsia PAS

14. Who is his best friend?
ramai..ntah mana satu btol2 best pun aku tak sure..hahahaa

15. What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
kuat menanges :P

16. What is his heritage?
Melayu

17. What is his favourite colour?
Hitam itu menawan :D

18. What is his habit?
kalo minum air yang berais, dier mesti lapik gelas tu :P <-cerewet kan?hahahaha..larikssss...ampun sayang...ampun :P tapi aku sangat suka, sebab my hubby seorang yang suka kemas rumah aku bersih2 dan mop lantai setiap hari..kalo dier tak der, aku rasa rumah aku akan bertukar menjadi tongkang pecah..hahaha...

19. What is he proud of?
his family

20. Lastly, do you think he will read this?

Insya Allah..kalo dier rajin, dier mesti baca blog aku..nanti kena pose 2 minggu laa sebab aku nak kena angkut laptop ni pegi induksi selama 2 minggu...hikss..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, April 06, 2009

Hari ni aku melalui jalan lain kesana...

Hikss..ari ni aku rasa gentar plak bila pegi ofiz..sebab selama 6 bulan aku melalui jalan yang lain pergi ofiz..hahahaha...seb baik skills sudah mantop gituh..so, awal laa plak ari ni aku sampai..7.20 turun..7.30 dah sampai ofiz..hebat..hihihi..seronok jugak kalo aku hired maid kan..x perlu bersusah payah turun awal2 pegi ofiz..
Owh tidak, aku masih belum mampu untuk hired maid..hikss..Semalam ma dan abah aku datang..so hari ni abah ngan ma aku laa jaga si kecik Nuha tuh...tu pasal aku bleh lalui jalan yang lebih dekat dan cepat sampai ofiz..hikss..jalan yang aku lalui sebelum ada Nuha :D sebab tak perlu antar Nuha kerumah pengasuh dier..terima kasih buat pengasuh Nuha sebab menjaga Nuha dengan seikhlas hati minggu lepas tanpa sebarang bayaran..mesti Nuha rindu sama mak pengasuh nya selepas ini..aduhai..aku lak nak menitis air mata :P

Weekend hari tu, aku pegi umah Long aku jer..x pegi mana2 pun..duk lepak jer umah dier..menunggu hari Ahad sebab nak amik Abah n ma aku nak bawak balik Shah Alam..my hubby, buat komplot ngan Long aku pegi tengok wayang..chehsss..ni wayang pertama yang dier tengok sejak ada Nuha (yer kan Sayang??) ker dah tengok wayang masa eliss dalam pantang? (?)

Diorang tengok citer ni...aku tak layan mana citer kereta2 ni :P





Seb baik bukan citer talentime..kalo dak, HARUS aku nak ikut gak..
Harus aku nak kena pi tengok wayang jugak ni sementara ma & abah ada kat rumah kan???hahahaha...bleh tak sayang? bleh blah katanya dalam hati..hahahahaha
Bila laa aku nak pegi tengok wayang ni??jom Nuha kiter pi tengok wayang sambil membuat wayang..hihi.. wayang tetek :P

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, April 03, 2009

Siapalah aku kan...

Hari ni hari jumaat..tapi aku rasa aku bz..hikss..buat2 bz ka atau mood nak buat kerja tiba-tiba datang?hahaha..haruslah aku kena buat kerja secara keras..(workhard? ) sebab ari ni aku dikejutkan(april fool :P?) dengan surat suh pegi induksi..wohoo..semangat tol..siap aku mintak sign ngan En Buhani sebab ketua jabatan aku tadok..bagi jawapan kena tuntas kat depa..aku x nak tangguh2 dah..hikss..



Tengah hari, boz aku ajak pi beli hadiah bb untuk kawan2 kitorang yang dah selamat bersalin tuh...aku macam biasa laa..ada jer terbeli untuk Nuha..dah 8 bulan anakku semalam..nape aku bleh tak perasan semalam 2HB..patutlah meragam nak tido..rupanya bertukar bulan...


spentot Nuha yang baru :D dan puting baru




Ni aku promote bagi pihak Kak Ray...siapa nak order muffin..Rm5 untuk 20 pcs..kalo dalam UiTM tu, leh laa self collect kat PSMB..macam2 rasa ada..siap leh campur2..seyes sedap...aku dah beli Rm15 dah..hahaha..sekali hadap jer..Nuha pun suka..esp yang strawberry..ada pelbagai perisa...chocolate, bluberry, kiwi,strawberry :D

p/s: Minggu ni ma n abah aku datang..yeahaa..harap2 Nuha nak laa ngan Tok Ji dan Tok Ki dier..huhu..sedihnya nak tinggal Nuha....Ya Allah kuatkan semangat aku...
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 02, 2009

Memperkenalkan.........


Inilah cinta hati baru Along n Kak Long, anak buahku...
Mohd Afiq Rayqal bin Hamka


Dan Ni plak baby lama..hikss..
Lama tak buat scrap utk Nuha..ni ada orang buatkan :P


Tq Nurhayati for the scrap :D


Dan semalam aku order Muchkin Food Feeder..hari ni terus dapat!! Wah!5 stars rating untuk My BB Store Dot Com .
Punyalah terliur Mika punya...hikss..
Setelah berhempas pulas mencari disemua bb store kat Shah Alam tapi tak jumpa..hiks..akhirnya aku order online sajork..lagipun skang tengah sales kat situ...hiks..x sabar nak bagi Nuha guna..dier paling suka betik dan pisang..hikss



Info ni aku amik kat My BB Store Dot Com

Munchkin: Fresh Food Feeder
MYR 25.90 23.31
All the nutrition with none of the risk.

This award-winning product allows your baby to enjoy lots of delicious foods without the choking risk. Simply put a piece of fruit, vegetables or meat into the mesh bag and snap shut. Your baby can chew, suck and enjoy all the whole food goodness and taste, with only the tiniest, digestible pieces coming through. Your baby gets great flavor and you get great peace of mind!

- Textured handle easy to grasp
- Ideal for 6+ months

Award Winner, 2004 Winner of a Parenting Magazine “Mom Tested” Award.
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, April 01, 2009

Your Health Your Wealth


Hari ni aku ada Mesyuarat Agung kelab ofiz aku ni, Prokom (aku pun x tau stand for what akronim dier ni..hahaha..lariks)
Apapun, tahniah kepada Niza kerana berjaya dilantik menjadi Setiausaha Prokom 2009/2010!! Syabas bette!! :P Hidup Niza! Hidup Herbalife :P

Pastu ada ceramah kesihatan oleh Assoc. Pro Zul*ifli Abd K*dir yang bertajuk Your Health Your Wealth

Let's sharing the information :P

Banyak sebenarnya yang dapat dikutip tapi aku bagi yang aku tertarik
menarik ko memang debom jer laa bagi kat korang ok..

Orang diabetes jangan makan kobis !
Jangan mandi malam!
Makan buah dulu baru amik makanan berat!
Makan jangan bercampur2..kalo nak makan ikan,makan ikan jer..ayam, ayam jer..
Makan sebelum tido 4 jam seeloknya..
Jangan banyak makan nasi..
Minum air 30/40 selepas makan hokey!
Berjalan adalah senaman yang paling mudah!30 min saja diperlukan hokey!

Senaman untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis:-
Buka dan genggam tangan ..

Senaman baik untuk jantung:-
Mainkan lidah macam kiter nak bersihkan makanan terlekat kat celah gigi tu :P, round mulut atas bawah selama 30 pusingan secara pusingan jam dan 30 lawan arah jam..

Ada makan-makan F.R.E.E jua hari ni..hihihi

Ni award aku yang punya sebab berjaya menspot dengan tepat Rara tapi sayang tak jadik pemenang..dan aku telah membeli 2 biji kek felt dengan dier klik disini (Promo bleh kan? :D)


TQ Anasfadilah for the award :D
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer