Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Wednesday, July 01, 2009

Buah manggis lah fulakkk...

Terima Kasih kepada my hubby sebab telah membelikan isterinya yang chomel :p ini dengan 2 kilo manggis..aku memang antoo manggis :D



Abaikan model tangan yang tidak berbayar tu yer..hikss




Sedap, manis, ranum :P fresh from Hulu Langat :P - yang ni tangan model berbayar yang chomel..hahaha


p/s: Tiara, aku tak perlu ke Hulu Langat untuk beli..hubby aku kan keja sana..macam durian hari tu jugak :D

p/s: seb baik laa aku x pose hari ni sebab x terkejut sahur tadi :P..tengok sendirik pun dah terliur ni:P

TAHNIAH KEPADA SADI DAN SHIKIN KERANA MENDAPAT BABY BOY MALAM TADI...

p/s:yeayy!Nuha dah ada kawan baru!!
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

12 Comments:

  1. wah.. nak!! aku hantu manggis!!! ho ho ho ho!!

    ReplyDelete
  2. Salam


    Kak pB tok beli lagi lar buoh se'to nie. Dok beli buoh du'yae jah.


    Jumaat ni tok leh nok date sebab kak pB keno gie Port Klang. Jumaat depae , buleh ???

    Kito jupo kat SACC.

    ReplyDelete
  3. sedapnye manggis!
    2kilo tu mkn sendiri ke?
    ;)

    ReplyDelete
  4. huhu aku pun antu manggis gk. laki ku lagii la. sdpnye, bak sini sket..

    ReplyDelete
  5. waaa...
    bessnyerr..
    kecur liur neh..
    gulpp!!

    kat bakang umah kite pon ade...
    tp belom masak agy...
    huhuuu..
    ;D

    ReplyDelete
  6. wah bestnya...
    kat perak ni belum musim lagi.
    kalau ada pun masih mahal ler...
    durian pun sama gak ...

    ReplyDelete
  7. Murni, sila dapatkan di pasaran ye..hihihi

    pB, Insya Allah :) tapi hrp di Tesco laa :D

    zuris, makan sendirik la..my hubby pun mkn jugak tapi dier bukan antoo :D tapi bukan laa makan sekaligus yer..

    Mel, nak ker..alahai..mai laa shah alam..hikss..

    Farah, memang sedap sgt :)

    myleamy, kat kampung pun ada gak tapi bila nak baliknya ..huhuhu..

    rihanna, aik yerker...ooo kat sini cepat laa yer..

    mama-qaisara, sama laa kiter :D

    ReplyDelete
  8. mmg suka makan manggis, tapi tak suka nak bukanya

    ReplyDelete
  9. Gina, laaa..nape x suka buka plak..suh daddy jack buka :D

    ReplyDelete
  10. sama la dengan..suke makan manggis tp malas tol nk bukak..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer