Programmer by day & Lifestyle Bloggger

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Tuesday, July 07, 2009

Bercuti tanpa rela :P

Semalam aku terpaksa bercuti sebab mak pengasuh nuha tak dapat jaga nuha coz ada urusan..
Weekend tak de yang menarik :P
Hari sabtu, lepas my hubby balik kerja, pegi melawat anak kawan kami yang baru lahir hari tu..then lepak2 jer kat umah...



Memperkenalkan, Mohd Nor Ashraf Asadi , 7 days :D


Hari Ahad, petang tu pergi Bangi sebab my hubby nak carik tempat dier kursus..biasalah my hubby dier memang takut sesat..hahaha
tu jer laa citer weekend..sekian..
alaa bosannya kan?
Tapi tak bosan bila ada budak kecik yang banyak ragam...



Nuhaaaaaaaa, main apa bawah high chair tu?




skang dah pandai jalan tapi kena pegang sofa - ke sana kemari :P


p/s:cepatnya anak ku besar..hihihi..x sabar tunggu bulan depan..my family kat kg request utk buat bday party Nuha kat trg jugak..huhuhuhu..kalo ada sponsor apa salahnya kan..hahaha
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

6 Comments:

  1. dia nak cube bukak plastik tesco tuh. ape ade dalam tu..

    ReplyDelete
  2. Siap ada yang sponsor tuh.. =)

    ReplyDelete
  3. e eh..bulan dpn nuha da setahun! yehuu..auntie pn happy gak ni! xbuat bday kt sini ke?

    ReplyDelete
  4. ada ek org bercuti tanpa rela?
    hahaaa ;P

    ReplyDelete
  5. sekali sekala ok la...kalo selalu xrela bercuti??heee

    ReplyDelete
  6. laki ko sama cam laki aku.suka cr tmpt nak gi awal2..huhu.dia kate dia segacity.

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)