Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Thursday, April 09, 2009

Kek sudah sampai!!!

TQ pada Anasfadilah (erni) sebab buat 2 biji kek untuk dijual pada aku...hikss..
Pagi tadi encik posmen antar kat meja ofiz aku :D

Untuk beli kek jugak sila laa berkunjung KE SINI ..tu pun kalo ada lagi laa kan...tapi kek ini tak boleh dimakan...sebab fridge magnet ler..hiks...

Satu kek aku dah selamat letak kat CPU ofiz aku...lawa kan???nyum nyum...




dan satu lagi untuk teman blogger aku...Ingat tak entri INI
Orang berbudi kiter berbahasa..Orang memberi kiter merasalah kan..chewah..tetiba jadik K*ram Sigh Wal*a On Board plak :P




Petang ni baru nak pos..hiks..

Event kat One World later2 laa aku citer..tak sebest yang kat Saloma Bistro last year..gift pun tak seberapa..hampehs...semalam aku EL sebab Nuha demam..harap hari ni dier baik2 sajer...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

7 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. ingatkan kek tuk dimakan.. rupa2nye magneto hehehe..

    eh eh eh.. jappppppp
    tak mintak balas ape2 pun.. tapi kalau orang memberi kita menerima dengan hati terbuka hehehe

    wat susah2 je kan. :p

    ReplyDelete
  2. la ingatkan kek betoi..terliur aku..nasib baik xmgindam..klu xparah hubby aku kena cari sbijik camtu huhu2

    ReplyDelete
  3. hmm..
    last minit tu ujung bulan ni ler
    ok?
    pepehal arrange betul2 n bgthu ujung bulan ni either jdi join or not.

    ReplyDelete
  4. ahak..aku pung nak gak kek tu..hehehehe
    main-main saja...

    Nuha demam sebab apa?..ciannya dia..

    ReplyDelete
  5. Tipah pun tertipu jgk!! Ahakss...

    Eliss... ni YM ku ---> lynn81zz... Ape id mu?

    ReplyDelete
  6. Nurhayati, x susah mana pun kan...

    ctlinda, ha, jangan terliur nak makan kain felt udah yer..hiks

    Sidratul Muntaha,hah ujung bulan??aduyai..aku balik trg masa tu nak konpemkan..

    haslina,nak kek ker??nanti hari jadi ok..

    Ma'm Chelsea, aku dah add ko kat ym

    ReplyDelete
  7. Ingatkan kek untuk dimakan...berselera jugaklah nak tgk rupanya cisss

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer