Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Monday, April 28, 2008

Hari ni aku naik bas...

Hari ni my hubby turun rumah pukul 6.30 lagik..dier bawak keta aku plak (technically keta dier la :P) coz nak kena pegi PICC, Putrajaya ada kursus..

so aku terpaksa naik bas pegi ofiz..dah la taxi memang jarang lalu kat area umah aku..dalam bas terpaksa bersesak² .Oleh kerana perut aku yang masih kecik, so diorang ignore jer laa..mungkin diorang ingat hanya wanita gemok yang buncit fobia naik bas..x bagi pun aku duduk..punyalah laa berdebar² ..Kalo bleh aku nak peluk tiang bas tu x mo lepas..dalam hati tak yah kira laa bape banyak Ayat Kursi aku duk baca..muka ala² cuak jer macam jakun x penah naik bas..huhuhu

harap petang ni my hubby dapat laa amik aku..malas aku nak naik public transport..huhuhu

Hari minggu masih bosan seperti biasa..tiada aktiviti..Ajak dier pegi Putrajaya coz dengan alasan my baby♥ x penah sampai lagik kat sana..buat ayat kasihan pun dier still x nak pegi..katanya hari Khamis ni..erm..tunggu dan see see sajalah..Nak gi times square tengok kwn dier main bowling pun dier x mo..ohh..bosannya..sudahnya kitorang pegi Plaza Alam Sentral carik pen drive dan survey barangan baby..tak buat list lagik nak beli aper so tengok² jer laa dulu..dan sengih² laki bini tengok baju kecik² comel²...sungguh teruja..hehehehe..kalo orang tengok kami, nampak mcm x btol :P

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, April 25, 2008

Sinar cahaya ayat Al-Kursi

Sinar cahaya ayat Al-Kursi
Lukman Hakim

Dalam sebuah hadis, ada menyebut perihal seekor syaitan yang duduk di atas pintu rumah. Tugasnya adalah untuk menanam keraguan di hati suami terhadap kesetiaan isteri di rumah dan keraguan di hati isteri terhadap kejujuran suami di luar rumah.

Sebab itulah Rasulullah s.a.w. tidak akan masuk rumah sehingga Baginda mendengar jawapan salam isterinya. Pada saat itu syaitan akan lari bersama-sama dengan salam itu.

Hikmat ayat Al-Kursi mengikut hadis-hadis:

1. Barang siapa membaca ayat al-Kursi ketika berbaring di tempat tidurnya, Allah SWT mewakilkan dua malaikat memeliharanya hingga subuh.

2. Barang siapa membaca ayat al-Kursi pada akhir setiap sembahyang fardu, dia akan berada dalam lindungan Allah SWT hingga sembahyang yang lain.

3. Barang siapa membaca ayat al-Kursi pada akhir tiap sembahyang, dia akan masuk syurga dan barang siapa membacanya ketika hendak tidur, Allah SWT akan memelihara rumahnya dan rumah-rumah di sekitarnya.

4. Barang siapa membaca ayat al-Kursi pada akhir tiap-tiap shalat fardu, Allah SWT menganugerahkan dia setiap hati orang yang bersyukur, setiap perbuatan orang yang benar, pahala nabi-nabi, serta Allah melimpahkan rahmat padanya.

5. Barang siapa membaca ayat al-Kursi sebelum keluar rumahnya, maka Allah SWT mengutuskan 70,000 malaikat kepadanya - mereka semua memohon keampunan dan mendoakan baginya.

6. Barang siapa membaca ayat al-Kursi pada akhir sembahyang, Allah SWT akan mengendalikan pengambilan rohnya dan dia adalah seperti orang yang berperang bersama Nabi Allah sehingga mati syahid.

7. Barang siapa yang membaca ayat al-Kursi ketika dalam kesempitan, nescaya Allah SWT berkenan memberi pertolongan kepadanya.

Dari Abdullah bin 'Amr r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda, yang bermaksud: "Sampaikanlah pesanku biarpun satu ayat..."

Utamakan SELAMAT dan SEHAT untuk Duniamu, utamakan SOLAT dan ZAKAT untuk Akhiratmu. Yang baik daripada Allah, yang tidak elok atau kurang tepat, kelemahan saya jua. Harap dimaaf jika ada kesilapan.

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

*updated Harap2 hari ni tertunai...

Hari ni hari jumaat..Hari ni, aku nak kuar pi Seksyen 2..minggu lepas ingat nak gi Seksyen 2,jalan2 carik makan ikan keli bakar..sekali last week aku ada kursus daa..so di tunda ke minggu ni..Hari ni harap2 jadik laa..huhuhu...misi incomplete lagikk ni..

Hehehe...Akhirnya hasrat aku tercapai..bak kata kawan aku, baby aku tengah senyum laa dalam perut aku dapat makan keli bakar..aku siap tapau lagik utk makan malam ni..hehehe..skang ni baby asyik tendang2..berpuas hati laa kot..nak ckp terima kasih x pandai lagik..kan kalo dier cakap kang, mau terpengsan aku kat sini..huhuhu

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 24, 2008

Hari ni aku calarkan keta orang...

Hahaha..aku nak tergelak dulu..Ni laa kalo keluar tanpa kebenaran boz..boz aku pegi induksi, so tak der saper laa kat ofiz..aku kuar kejap pegi Suruhanjaya Sumpah..chewah..macam nak lantik jadik MB plak yer nak kena angkat2 sumpah bagai..

Hari ni kan..kan..aku kan..kan..aku telah mencalarkan keta student uitm..sian ko dik..abes yang ko gi double park kat selekoh parking bertingkat tu apsal..kalo 10 orang macam aku ni, aku rasa mau calar keta ko macam kena cakar rimau..huhu..dier bleh tak tahan keta aku sebelum keta aku langgar bontot keta dier..huhuhu..dier suh aku pegi jer..seb baik keta aku calar sket jer..dan dier memang laa banyak dari aku..siap tanggal2 lagik cat tuh..tu laa reason my hubby x nak pakai keta malaysia..chehss..berlagak...atau dier tahu isteri dier ni sorang yang careless??

aku call laa my hubby cuak2 ckp yang aku dah calarkan keta dier..dier ckp, abang dah redha sejak sayang bawak keta abang mula2 hari tu lagi..hahahaha...terharu nyer aku mungkin sebab malam ni malam jumaat kot dier jadik cool..hehehehehe

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Happy Birthday Bozz!


Happy birthday bozz..moga panjang umur+murah rezeki+cepat dapat baby :D

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, April 23, 2008

dah makan durian...yeeehaa!!!

Masa aku pergi kursus kat Perak hari tuh,Dr Ibrahim tu ckp, dalam seminggu hari yang paling semangat nak buat keja ialah hari rabu..iaitu tengah2..sebab kalo isnin dan selasa tu kiter mcm malas sket nak keja sebab masih terbawa2 mood cuti tu..dan khamis & jumaat pun sama sebab mood lebih kepada ingin cuti pada hari sabtu dan ahad..

so hari ni aku berada di mood rajin utk membuat kerja..hahahahahahahaha...
walaupun aku bukan ada banyak keja tapi aku usahakan jua utk mencari kerja yang boleh aku buat..hehehehe

malam tadi aku pegi psr malam..aku dah cakap kan dalam entry sebelum ni yang aku mengidam nak makan durian..kalo masih ingat..hari tu my hubby x bagi aku makan, panas..so aku dah give up laa dan tak mengharap dapat makan durian..mimpi aper dier malam tadi belikan aku durian..tapi aku baru makan seulas jer laa..my hubby beli yang dah siap buang kulit..rm 10 5 ulas..dier dah makan 2..tinggal lagi 2..simpan utk aku lagi laa tuh..hari ni makan seulas lagi dan esok ada seulas lagi..hehehehehe...

yang aku hangen aper, setiap kali lalu kat org jual durian, mesti dier tanya aku boleh tak aku makan durian..aku jwb laa x kan seulas pun xleh...tapi lepas tu dier buat dek jer laa..hangat2 taik ayam punya tanya laa mcm tu lebih kurang peel dier...
agaknya dier gi tanya org lain kot baru dier amik keputusan belikan aku durian tu malam tadi..mak ai..dah berbulan2 aku nak makan..kekekeke..tapi dari tak dapat, lambat pun x per la...janji bleh merasa makan durian..tak sabar nak balik ni..nak makan durian..bye...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Alhamdulillah...aku dapat tawaran tetap..

Tak tahu mcm mana aku nak gambarkan betapa gembiranya aku...mungkin kali ni rezeki aku..semalam tengah hari, aku dapat surat dari abang Lan (PAR ofiz aku)..memula aku ingat dier memain..Tahniah dapat tetap katanya..terus x sabar aku dengan rakuznyer mengoyak sampul surat..dup2..jantung ku berdegup kencang..chewah...ala2 hindustan gitewhhhh...tengok kat luar sampul surat memang cop perjawatan dah..sekali bila baca header TAWARAN JAWATAN PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT - Taraf Tetap..Alhamdulillah..rasa macam tak percaya pun ada..rezeki my baby♥ agaknya ni..Alhamdulillah...

Tahniah kepada semua yang berjaya..bagi yang tak dapat tu,jgn patah semangat kwn2...aku doakan korang bleh naik tetap x lama lagi..Insya Allah....

Terima kasih abah+ma+mak+ayah kerana doakan anak mu ni siang dan malam...dan yang selalu bagi semangat, my hubby laa...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, April 22, 2008

Kena potong kuku...

Mlm tadi aku hampir2 majuk ngan my hubby...masa hari ahad tu aku suh dier potong kuku aku..tp dier ckp tunggu esok, semalam laa..isnin kan sunnah..so leh pahala sekali kan..lepas balik keja, dah siap2 aku masak (aku masak megi jer mlm tadi coz dier x nak makan nasi..jgn ckp kat mak mertua aku :P), makan2, bermesra2an, tengok TV,lepak2 then aku hulur la tangan aku kat my hubby..sekali dier ckp kat aku suh potong sendirik...huhuhu..terus aku menarik muncung namblas kuasa lapan..aku punyalah tunggu sehari sampai malam semata2 nak tunggu dier potong kuku aku..ari tu dah laa kena marah sebab aku potong kuku tak lawa dier ckp..amik ko, lepas hari tu, memang dier kena potong kuku aku...lepas ni bertambah lagi sorang..my baby..hehehehe...tapi biasalah, my hubby tak tahan tengok muncung aku tu, terpaksa digagahi jua memotong kuku aku..kan malam khamis ni aku buat2 penat kang baru dier tahu..muahahahaahah..sungguh durhaka isteri itewhh..siapakah itewwwhh??ooo gadis pintu sebelah..(girls next door)

Utk pengetahuan semua, di kala mengandung, kuku kiter cepat panjang tau..aku baru tau..patutlah aku rasa dalam seminggu aku kena potong 2 kali..kalo dulu 1 minggu pun x panjang2 lagik kuku aku ni..spesis kuku lambat panjang aku ni..dan aku suka potong kontot2..x selesa mak panjang2 macam langsuyar ni...hehehe

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, April 21, 2008

BBQ party!


Hari sabtu, pagi² lagik aku dah mangun,kuarkan ayam..my hubby lak kena kuar awal pagi coz motor dier masih lagi berpantang coz servis kaburetor...kul 6.30 dah kuar..lepas kuarkan ayam, aku tertido la plak..kul 9 mangun balik coz my hubby SMS suh perap ayam..sempat lagi tuh..awak buat keja awak dah ler..huhuhu... ..aku main bantai jer ramuan yang buat perap ayam..apa yang ada dalam peti aku taruk jer..my hubby suh buat macam nak perap sate..seb baik otak aku masih ingat lagi cammana nak buat tuh..selalu nengok jer mak aku buat..hahaha..then buat kuah ikan bakar lak..hari tu aku dah bagi resepi..sila rujuk entri terdahulu..
Maka bermulalah episod BBQ party dirumah kwn aku di Taman S******** , Klang..




Hari ahad plak aku gi Summit tengok kawan aku main bowling ngan company dier..K*********.aku memang teringin sangat nak main bowling..baby kat dalam pun duk tendang2 jer perut ummi dier..agaknya dier pelik bunyik bising..hehehe..nanti laa bila baby dah kuar lepas gian...kekekeke

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 17, 2008

Hari ni aku kena cucuk!!!

Hari ni checkup aku di usia my baby ♥ 6 bulan...masa scan tadi, my baby♥ siap tendang2 lagik..tergelak kitorang..my baby ♥ memang laa tersangat aktif..doc ckp my dear baby♥ kepala dier lonjong sket ikut kepala aku kah yang lonjong itewhh??hahahahatapi tulang peha dier besar..sebab kepala dier lonjong la my baby♥ nampak kecik..katanya...uiks..peha aku kecik.muehehehe..perasan..Hari ni aku kena suntikan ape ker namanya..tetanus erk..aku pun tak tau..hehehehe...tapi lenguh laa sehari doc ckp..my hubby siap sengih2 lagi tanya, x bleh masak laa hari ni??dier ckp bleh makan kat luar ..dier tak kisah..adakah kerana masakan aku tidak sedap?huhuhu..x per laa..walaupun aku berkecil hati tapi aku pun memang suka x payah masak..sekadar sedapkan hati sendiri..
Ok laa..aku nak santap dulu...sakni beli mihun goreng+telur goreng lepas checkup..
next month doc ckp kena minum air gula lagik..lagik?lagik? huhuhuhuhuhu..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, April 16, 2008

Bengkel Fasilitator KIK




Go Karisma Go!Go Karisma Go!Go Karisma Go!



Penceramah kitorang Dr Mustapa Hashim dari MPC



Peserta yang mengikuti Bengkel Fasilitator KIK



Pusat Latihan Kampung Gajah laa ni...

Aku baru jer rilek2 sket..banyak keja btol laa..maklumlah 2 hari x masuk ofiz..pagi tadi pekena nasi goreng ngan paru..utk lunch dah siap tapau laksa penang..malas nak turun balik...

Ni aku nak cerita sket pasal xtvt aku time kat perak tu.sebenarnya tak der laa xtvt luar kelas pun..semer pasal dalam kelas jer la..kalo aku citer aku akan rasa boring..hehehe..baik aku tak yah cerita..ada la buat aktiviti grouping2..KARISMA nama group aku..sila lihat diatas yer..ada 6 orang..

tak pegi mana2 pun masa kat situ...tepi pusat latihan kampung gajah tu ada bekas lombong....xtvt padat sangat...sampai kul 11..xtvt makan pun banyak...mkn 4 kali sehari..hehehe

penceramah aku masa kat perak adalah orang MPC atau dulu dikenali sebagai NPC..national/malaysia productivity centre(Dr Mustapa Hashim) ..
dier ni selalu ckp terengganu dalam kelas..padahal dier orang kedah x silap..dier ckp kalo dier marah jer dier akan keluar bahasa kedah..hehehe..memang tak ngantuk sangat laa dalam kelas tapi time2 akhir kelas la sebab semua dah letih..

balik, singgah tapah beli jambu batu seedless ngan jambu madu...dan pencicah mak bee..sungguh rindu sekali pada my hubby..:PMaklumlah sejak kawen ni tido bawah ketiak dier jer tetiba aromatik tu tak der plak..berendam ayor mater laa jugekkk malam2..huhuhu..shyyyyyy!!jgn told my hubby naaa...
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 10, 2008

Agar-agar santan...



Hari isnin hari tuh aku teringin nak bukak puasa ngan agar-agar santan..my hubby ni kalo agar-agar plain ni dier tak makan so terpaksa laa aku cuba mencuba resepi yang bleh buat dier makan..tadaaaaa...Agar-agar santan..

AGAR-AGAR SANTAN

Bahan
1 peket agar-agar
5 cawan air
1 ketul gula merah seperti dibawah..kalo trg punya aku rasa 3 ketul kecil gula merah (nisan-panggilan org kat trg)


1/2 cawan gula pasir
2 cawan santan pekat [1 biji kelapa]/aku guna santan kotak 1 kotak..
2 biji telur ayam
1 helai daun pandan (mak ai banyak gila pandan aku beli..satu dahan baru 60sen)


Cara-cara
1. Masakkan agar2 dengan air dan daun pandan sehingga mendidih.
2. Masukkan gula merah dan gula pasir. Biarkan mendidih lagi.
3. Tapiskan (A) ke dalam agar-agar tadi.
4. Kacau. Biar mendidih sekali.
5. Angkat adunan dan tuangkan dalam loyang. (aku tadak loyang, so buh dalam bekas plastik jer..huhuhu)
6. sejukkan dan potong untuk dihidangkan.

Untuk bahagian (A)
1.Pecahkan telur dalam mangkuk dan buang pusat telur..yang warna putih tu utk hilangkan hanyir..(niza yang ckp ) -tenkiu niza..
2.Gaulkan telur dengan santan sehingga sebati.

p/s: aku guna santan kotak, so aku panaskan dulu ngan satu cwn air dan baru masukkan telur..kalo guna santan yang diperah bleh laa follow step diatas..

selamat men'try'...kalo error tu adatlah..aku pun try n error jer..my hubby ckp manis sket..bawak ofiz, diorang kater ok jer..sajer jer laki aku tuh..aku nengok makan abes gak..hehehehe..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Dalam Kenangan - Al Fatihah...

Hari selasa aku memang tak masuk ofiz sebab EL.(Opss...still x apply cuti :D)Kazen my hubby yang baru aku kenali lebih kurang sebulan telah kembali ke Rahmatullah..Al Fatihah buat Ratna Ruthina Binti Ngah..dier sakit kanser rahim..bahaya tol..meninggal dalam usia 54 tahun dan meninggalkan 4 orang anak...seb baik dah besar2 panjang anak2 nya..yang bongsu pun baya aku..yang kelakarnya, dah la laki aku ni buta saudara..dier pun x penah jumpa sedara mara dier..aku lagik laa..duk sebelah2 rupanya sedara..yang sorang laki tu siap salam cium2 tangan aku lagik..dah laa suami orang..laa rupanya tu anak sepupu laki aku..hehehehe...dah laa sama baya..hahahahaha..

dan semalam aku tak blog sebab aku bz sket coz ada urgent task dan aku kena menghadiri kursus bagaimana nak manage duit..tak ke lawak..adakah aku banyak duit sampai nak kena ikut kursus bagaimana nak manage duit?? tp seb baik kejap jer..tu jer laa citer utk hari yang aku tak sempat blog...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, April 07, 2008

hari ni aku malas, bleh?


wallpaper pc ofiz aku ni..

hari ni aku MALAS..boleh?huhuhu..hrp my dear baby x malas2 mcm ummi dier..lepas sahur & lepas subuh tadi aku bermalas-malasan disebelah my hubby yang syok tido lagi..
Hari ni nak citer psl danish jer..rindu kat romeo sorang ni...Perkembangan dier skang mengikut ngah aku:-
darah dia ada peningkatan..skang buat maintainence je..29 hb ni plak
jumpa doctor..skang ni dia kene makan ubat je..Insya Allah..boleh cure! tapi kene jaga elok2 skit la..seb baik tok ji n tok ki dier ada lagi kat Penang tu skang ni duk melayan karenah cucu kesayangan mereka tu..nak2 skang ni Ngah aku ckp dier dah banyak btol cakap..hari tu masa dier x nak makan ubat, tok ji n tok ki dier buat2 lah nak balik kampung siap bawak beg, bleh dier ckp kat tok ki dier, jgn amik beg saya(ngah aku ckp, beg tu selalu letak baju dier bwk pegi hospital :D)..abah n ma aku duk atas kerusi then buat2 x layan dier , dier bantai ckp, "jgn duduk atas kerusi saya"...hahahaha..tu blom lagi dier kater jgn tengok tv saya..maunyer laa abah n ma aku tak rindu-rinduan nanti bila balik trg..huhuhu..sungguh notty punya cucu! ckp saya2 ni aku rasa dier meniru si spongebob squarepants ni laa!peberet danish laa ni..termasuk aku n my hubby..hahahaha
Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, April 04, 2008

*updated Pizza hut...yeargh...


sila tengok gambar dulu..aku nak pi kursus..masa jumaat baru update..hehehe

Kursus x abes lagik tapi break sebab solat jumaat..aku tak solat jumaat..duk ofiz jer sambil makan kerepek..hehehe..malam tadi orang demam (my hubby laa) nak makan pizza lah pulek..so kitorang kuar beli pizza then makan kat umah..x kan laa demam2 nak makan kat tempat sejuk2..duk umah hangat sket..nak2 malam jumaat..muehehehe Nafsu beli kemain laa besar siap order large..makan nyer seorang satu slice jer..x ker hampeh :P
aku mkn chicken wing tu seketul pun dh kenyang giler..maybe laki aku tengah mkn saki baki pizza malam tadi kot buat bfast, lunch dan dinner..amik ko nak makan sangat...hahahahahaahahaha...

aku nak sambung kursus balik lak ni..selamat berhujung minggu!minggu ni planning nak buat BBQ dan attend boz aku nyer anak kawen...tu jer laa ..sekian..hadiah x beli lagik ni..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, April 03, 2008

MC lagik...

Hr ni my hubby still tak sihat lagik.. MC.Mlm tadi aku pegi klinik panel aku yang aku selalu buat checkup tu..Yang kelakar, pembantu klinik tu bagi aku test kit yang nak test air kencing tuh..hahahahaha..muka checkup btol aku ni..my hubby sound kat dier, checkup tengah bulan laa dik...muehehehe..tapi doc mlm tadi bukan yang sama checkup aku..aku mintak doc bagi lebih sket MC.tu laa pekdah nya orang yang workaholic..bukan reti cuti..amik ko MC duk umah diam2..ntah diam ker dak laa duk umah tu..bukan leh percaya sangat my hubby tu..ada laa menda nak buat nanti duk sorang2 kat umah tuh..doc bagi dier cuti 2 hari..maka bermulalah kehidupan my hubby sebagai 'desperate housewive'...hehehe..aku suh dier pegi pasar...tu pun kalo dier larat ar..harap dier basuh kain dalam mesin tuh..hehehehehehe..sungguh durjana isteri ini..

harap2, kalo dier rajin, masak ar sekali..kekekekeke...

hr ni dier jadik drebar aku..pening2 pun nak antar aku..huhuhuhu...suami mithali laa katakan..

Semalam kursus kat Bangsar tapi hari ni balik ofiz balik coz kat sana network lembab nak mam***..ada ker guna streamyx..WTF tol la..seb baik gak buat kat sini..syok sket..x yah nak berkejar ke sana ke mari berlari lari..

p/s:mlm tadi our baby ♥ dah tendang2 my belly time abah dier pegang perut ummie dier banyak kali..dier tahu rupanya abah dier demam..nak bodek laa tuh..muehehehee

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, April 01, 2008

Cepat sembuh my dear hubby!

Hari ni my hubby plak MC coz demam..alahai siannya..skang ni musim hubby2 ker demam?aku masuk blog sini hubby demam, masuk blog sana hubby x sihat..hehehehe..cuaca skang laa x menentu..tapi hari ni dalam demam2 tu my hubby leh lagik jadik drebar aku pegi keja..seb baik laa time2 hujan ni dier yang antar..kalo tak kecut perut aku ..aku ni fobia amfibia sket drift bawak keta dalam hujan ni...esok aku ada kursus Adobe Connected kat Bangsar selama 3 hari..so seharian laa tadak kat ofiz esok(dan tak dapat menghapdek laa blog ni)..ari ni aku tak der banyak keja sangat tapi banyak laa jugak..kena siapkan dokumen..
alahai..drebar dah mesej nak datang amik plak..kena siap2 kemas2 laa plak ni..
sampai ketemu lagik!

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer