Sunday, November 02, 2008

Kurma Ayam in da house!

Hari ni, aku mangun agak lewat sket la..x der la lewat sangat..Kul 9 lebih..then Nuha mangun nak susu..bagi susu kat dier, then mandikan dier..pastu dier tido..bleh laa aku mandi dan masak plak..Hari ni aku masak kurma ayam....tapi jangan ckp my hubby, aku tak guna santan tapi guna susu cair..hehehe..santan abes la...malas nak kejutkan my hubby pegi beli coz malam tadi sampai kul 4 dier tak tido duk surfing..kes tak bleh tido laa tuh..hari ni ingat nak kuar beli shelf untuk baju Nuha,carpet(yer aku tak jadi beli tikar buluh tuh coz my ma ckp,lama2 mender tu jadik berhabuk n not good for Nuha :( , then nak beli bag untuk aku...ok la..aku nak makan thari plak..chow!

0 Comments:

Post a comment

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006- Disclaimer Comments (RSS)