Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Tuesday, June 10, 2008

Potonglah sebanyak mana yang kamu suka..

Mak aih...sepuluh persen sajorkk..x terkesan pun dihati rakyat yang tidak buta matematik..ni baru elaun..gaji korang tak nak publish kat paper?potong separuh ker...kalo tak dak elaun keraian ni pun aku rasa dorang bleh lagik hidup..konon² nak tiru yang bersih² ..hampeh sajork..tirulah sket mcm ni...
Gaji tiap bulan dipotong 45 peratus untuk parti dan kerajaan..Sejak dulu, elaun rumah tak pernah ambil, elaun keraian tak pernah ambil...Elaun buka puasa tak pernah ambil, elaun hari raya pun tak pernah ambil nape?takot lah tuh nak tiru?

hampeh jer la..aku dah laa hangen sebab malam tadi amoi jual tilam tu cakap stok tilam yang aku book tu tak sampai..so petang ni baru diorang dapat antar..huhuhu..dah laa semalam aku dah excited kemain..tunggu punya tunggu x mai² hampeh sajork..bukan nak call aku awal² kerat tangan tu baru tau..huhuhu..

ok laa..telefon ofiz asyik berdering jer dari tadi..sunyi ofiz hari ni, ada yang MC, ada yang gi kursus, ada yang gi sambutan hari ibu, ada yang duk sajer kat ofiz (aku laa tuh) dan aku kebosanan..huhuhu..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

2 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. 18ribu? itu baru elaun. gaji berapa la gamoknye

    ReplyDelete
  2. iklan iklan...

    26 June to 6 July 2008

    My Dear Warehouse Sales
    Baby & Children Products
    Products Offered

    Baby Carrier

    Baby Pram

    Baby Stroller

    Children Slides

    and more

    Time : 9am to 7pm



    Location (Tel 603 8060 0093)

    No 34 Jalan Meranti Jaya 10

    Meranti Jaya Industrial Park

    47100 Puchong

    Selangor

    www.mydear.com.my

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer