Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Thursday, June 28, 2007

Terima Kasih Husna Utk Kfsyiiiiiiiiiiiiii yang Lazat!!

Malam semalam kitorang pegi Jaya Jusco coz member aku husna belanja makan coz dier dh lulus xm n leh fly ker U.K.terror rupanya kawan aku sorang no...
Terima kasih utk KFC yang lazat yer makcik(ma dier sponsor duit belanja aku ngan Ad).Ad try makan "chopstick" a.k.a chicken chop dan aku makan real saver no 4 ngan husna..lepas makan2 aku n husna pi window shopping laa kat Jaya Jusco..


Ni Menu aku + Husna



Ni Menu Ad


KENYANGNYA!!!
KENYANGNYA!!!
KENYANGNYA!!!
KENYANGNYA!!!
KENYANGNYA!!!

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, June 25, 2007

Yahoo!! Hari Ni Gaji!!


Alhamdulillah..hari ni aku dapat gaji..gaji pertama setelah hampir dua bulan diUiTM..bleh laa 2riban lebih2 sket..xsabar nyer nak pegi nilai neksuweeekkkkkkkk..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, June 22, 2007

Terima Kasih Niza Utk Pizza Yang Enak...



Hari ni jumaat tak seperti selalu, niza belated besday gurl bawak kitorang pegi shah alam mall makan pizza hut..dier belanja aku, ad, yati dan rohida dengan keta kancil biru comel dier..kenyang laa jugak..masuk ofiz lewat sket dan mata pun mengantuk coz kenyang sangat..menu2 dier seperti diatas..biar cerah sket tengok makanan ni..hehehe..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Selamat Pengantin Baru Nina & Anas..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, June 21, 2007

Happy birthday Niza!! 17Jun2007!

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, June 20, 2007

Aku rindu padamu..


Ditaman KLCC with my love ones..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, June 19, 2007

Tangga Gaji Baru

Semalam lepas aku bagitau gaji baru kat abang2 aku, ni respon beliau..hehehehe
Ni dari abang ngah aku..

Ni pulak dari abang long aku..hehehe..lawak btol laa..



Tangga Gaji Baru Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Klik -->SINI

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, June 18, 2007

Gaji baru...


Sajer jer nak bagi celik mata sket nampak gaji aku..Ni tak tambah elaun sara diri (cola) rm300.00 + rm180(elaun perumahan) +rm160 (elaun tetap khidmat awam)..hehehe..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Selamat Hari Bapa...

Semalam..
Aku call abah..
Aku :Abah, Selamat Hari Bapa..
Abah:Terima Kasih..Ada apa-apa ker?
Aku:Tak der.
hehehe..kelakar..Aku nak cakap sayang abah..tapi tak terkeluar dari mulut aku..aku nak cakap kat sini, aku sayang abah aku dari dulu sampai la ni.Banyak jasa abah aku yang tak mampu aku luahkan sekadar dengan kata-kata.dulu abah aku laa jemput aku, antar aku pegi sekolah even nak naik bas pegi dating pun abah aku antar..jemput aku pun satu hal..kalo aku naik bas balik trg dr Kl, tiap2 jam call aku tanya dah sampai ke blom,bimbang nyer "anak kesayangan dier" ni dah sampai mana2.penah satu hari umah kitorang blackout, abah aku bawak pegi sekolah masa dier keja coz abah aku keja jaga sekolah.abah aku yang iron baju aku walaupun aku menangis tengok baju aku yg mcm tadak rupa gosok pun[mak aku ckp mcm gosok dengan kaki].Tapi aku tetap sayang abah aku..betol tak tipu..ish..nape emo sangat ni pagi-pagi..hehehe..sambung kerja dulu..[p/s: eh, aku ada kerja ker??]


Ma & Abah Aku..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Friday, June 15, 2007

ipod na na na na nan no

Bulan ni mcm techno sket diari aku..semlm sebelum abang aku citer psl walkman yang aku translate kat bawah tu, dier excited citer kat kitorang yang ipod nano rm699..murah tu....ngah siap suh long beli seploh(satu pun tak terbeli)..rupanya long cakap sony walkman daa..kepala berjambul boroyii (seluar utk org boroi)btol laa laa long ni..Bikin saspender jerk..



sekali aku tengok ebay..yang ipod nano yang baru rm880 daa..mak aii..lambat lagi laa aku nak beli..ingat nak letak kat atas par buat hantaran..



hampeh tol long aku..aku dah luku kepala dier namblas kali..(no man were harm in writting this blog)

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Sony NW-A805/V -Sony lelaki berjalan dan pemain Mp3

Hari ni aku memulakan lawak pagi aku dengan email yang aku bagi kat abang aku yang sulong..dier suh aku translate hamjadah ni kat aku..aku pun menggunakan kuasa diktionary tahap kuasa kuda dan sedikit ilmu penterjemahan bahasa( regards en azhar -pbm) memulakan tugas aku..rega rm699..

ni gambar dier



ni deskriptionnyer:

Walkman with high quality video playback capability that fits your pocket
= "lelaki berjalan" dengan keupayaan memainkan kualiti gambar video yang sesuai dengan poket anda yang kecik..kalo beli suar skinny mcm madi memang leh letak dlm poket menatang ni..

Excellent Quality Video & Photo Player in pocket size
=video yang berkualiti dan boleh tengok gambr2 dlm saiz poket

Spesifikasionnnyer:

Capacity: 2GB (kapasiti)

Video playback (AVC BLMPEG4) (boleh memainkan video)

Photo playback (JPEG) (boleh tgk gambar)

Built-in Sony original QVGA LCD (screen original dr sony)

High resolution(320 x 240) (kualiti gambar yang OK)

Bright and rich color 2" LCD (LCD cerah 2inci)

4 Clear audio technologies :Clear Stereo Clear Bass 13.5fEXHeadphone DSEE (*x faham -bhs2 audio)

5 Band Equalizer (*tak faham gak -bahasa2 audio)

25H music playback 5H video playback (kalo main music sampai 25 jam dan kalo video tahan 5 jam)

Multi Codec (ATRAC ATRAC Advanced Lossless MP3 WMA AAC) (*x faham -bhs2 audio)

Ultra small and light weight Video Player (pemain video kecik dan ringan )

size: 88 x 43.8 x 9.1mm (saiz doesn't matterr)

thinnest: 8.3mm (ketebalannyerr tapi sini kalo xplain melayu bodo-kekurusannya)

Weigth: 53g (keberatannya)


itu laa yng omputeh tu merepek dlm web sony...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, June 14, 2007

Gaji Naik!! Yahoooooooo!!

Ini berita yang baru aku terima..baca sendiri..aku malas nak taip maip dah..ni khas utk gomenian2 jer yer..saper yang keja sendirik ker, tak bekerja ker, keja dengan mak ker, keja dengan suami ker atau keja citibank atau felda plantations ker tak payah duk terhegeh2 macam penagih terkemut2 macam semut duk tengok..hahahaha..jgn jelez..hidup gomen!

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

rezeki dari langit............

malam tadi tiba-tiba aku dpt SMS dari abang aku yang sulong, eliss bagi no akaun ko ngan bank, aku nak masuk rm500 kat ko..hehehehe..memang rezeki dari langit laa..berbekalkan rm 0.08 sen aku masih mampu menaip utk reply SMS abang aku tuh, nasib baik aku dah active 8 dier..hehehehe..



korang bayangkan duit seperti diatas sebanyak 10 keping didalam akaun aku...jgn duk curikk plak duit aku..hehehe..alamak, bibir aku asyik bergerak2 ni..nape erkk???nak bercakap dengan orang jauh ker..huhuhuhu..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, June 13, 2007

Termimpi2 ke Nilai3



malam tadi siap aku termimpi pegi ke nilai3 kerana asyik dan masyuk nyer aku menyediakan list utk beli barang2 kawen aku yang akan kunjung tiba x lama lagi, hehehe..aku nak beli bakul buluh, kipas tangan, bunga telur, bunga pahar dan segala mcm lagi..tengah2 aku duk menglist kan senarai barang2 tu tetiba otak aku tak dapat berfungsi lepas tengok citer desperate housewives..aku pun desperate gak..hihihi..then aku tido laa tu pasal termimpi2..yang peliknyer aku mimpi kat nilai3 tadak barang yang aku nak, semua naik rega..hehehe..mungkin pasal gaji aku nak naik agaknya bulan 7 nanti, Aminnnnn..tak sabar dah tunggu gaji bulan ni coz lepas gaji ni aku n long n kak long nak pi nilai3..saper2 nak ikut, angkat tangan!!

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, June 04, 2007

Kursus SAN + EVA technology

Pihak HP bersetuju mengadakan kursus berkenaan pada tarikh, masa dan tempat seperti berikut:

Tarikh : 28 Mei - 1 Jun 2007 ( 5 hari)

Masa : 9.00 pagi - 5.00 petang

Tempat : HP Towers, Blok B,
Ground Floor, No 12, Jalan Gelenggang,
Bukit Damansara, Kuala Lumpur


Sehubungan dengan itu, tuan/puan telah dipilih mengikuti kursus tersebut. Van/Bas UiTM akan bertolak dari Kolej Seroja jam 8.00 pagi pada tarikh-tarikh berkenaan. Harap maklumkan kepada encik Buhani jika tuan/puan menghadapi kesulitan untuk menyertai kursus berkenaan.

Kerjasama dari tuan/puan amatlah dihargai dan diucapkan terima kasih.


(P/S: Maka Makan Pree Lah Aku Pada Hari-hari berkenaan..Gomen oh Gomen )

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer