Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, March 30, 2007

Selamat Menyambut Maulidur Rasul...

Assalamualaikum..

Tetiba lak bagi salam yer..hehehe..hari ni dalam perjalanan ker ofiz aku terdengar ceramah agama kat radio dalam bas..bagus pemandu bas ni..ustaz tu ckp ada tiga pandangan berkenaan dengan sambutan maulidur rasul..

pandangan pertama) tak wajib dan tak perlu disambut kerana zaman nabi tak pernah nabi sambut dan sahabat nabi Muhammad pun tak pernah mengamalkan.

pandangan kedua) perlu disambut utk mengingati nabi Muhammad

pandangan ketiga) tengah-tengah yakni dimana perlu disambut tapi dengan niat dimana ianya tak wajib disambut dan hendaklah disambut hingga tidak melalaikan contohnya sambut sampai tak solat..jadik haram pulak..

begitu laa serba sedikit yang aku dengar..kalo salah tolong laa perbetulkan yer..

sekadar renungan..

"Sampaikan dariku walau pun satu ayat" - (Bukhari dan Tarmizi)

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Thursday, March 29, 2007

Lelaki Itu...



-During Hari Raya-

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Monday, March 26, 2007

My Celebrity Look-alikes AKU..

My cool celebrity look-alike collage from MyHeritage.com. Get one for yourself.



aku tak tau laa cammana laa banyak cina dlm muka aku ni..hehehe..mesti pasal mata aku yang besar ni..ahahahaha

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

My Celebrities Look-ALikes Sayangku Mohd Hizaami..

My cool celebrity look-alike collage from MyHeritage.com. Get one for yourself.



Ni web yang aku jumpa masa duk boring2 browsing..nanti aku nak taruk pic aku lak.hehehehe

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer