Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Monday, February 12, 2007

Chinese New Year & Gan (Limau)

dah lama aku tak menulis kat sini..skang waktu2 bz dan sajer2 buat bz coz ofiz aku memulakan tahun baru dengan masuk semua tender yang diiklan di dada-dada akhbar..penatnya aku..
skang dah dekat nak Chinese New Year (CNY)..yang syoknya adalah aku coz aku dapat bonus..walaupun tak banyak mana tapi leh laa tampung nak buat kawin.ari ni aku telah diamanahkan buat cek utk bonus pekerja a.k.a hardship allowance.yang seronoknya lagi,start dr minggu lepas asyik makan limau jer kerjanya sampai hari ni boz aku tanya, limau ofiz dah abes?tanpa kitorang realize, dah 3 kotak limau di kedarah abes..ish ish ish..hantu ker aper ni..baru seminggu dah 3 kotak??hehehehehe..
aku akan berCNY start 17 hb..16hb aku dah nak balik trg..yahoooooooooooo!! bleh jalan2 ngan tunang terchenta..syoknya CNY!

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer