Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Friday, August 24, 2007

Surat Pengesahan Bujang

hari ni aku pegi unit kebajikan staff, untuk amik surat pengesahan status bujang..masih bujang rupanya aku ni yer...hehehe..rupanya dah ada dlm sistem, staff tu just print out jer dari sistem dan amik tandatangan boz dier..settle satu masalah..saksi pulak ni..aku tulis nama long dan jiran aku jer laa..dis week aku suh dier fotostat ic dier laa..

ni contoh surat seperti dibawah:-



Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

1 Makhluk Tuhan Paling Sexy Telah Komen:

  1. HI elissmie...

    Saya sarah dari kuala lumpur dan tidak berkerja,saya nak tumpang tanya tentang beberapa soalan...

    Macam mana saya nak dapatkan surat pengesahan bujang tanpa alasan berkahwin?
    sebab setahu saya,kerajaan akan mengeluarkan surat pengesahan bujang,hanya untuk orang yg akan berkahwin sahaja kan?

    Thats all for the question...A.S.A.P..please reply at my email..

    yoruichishuhoin@gmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih yer korang tinggalkan komen. Jika ada kelapangan me reply ok !

xoxo,

Eliss

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer