Terlepas Entry Terkini ? Klik Sini

makhluk tuhan paling gojes atas muka bumi sedang gigih tulis komen. Terima kasih :)

Thursday, November 30, 2006

The Return Of Mega Sales...

Erm...aku pun tak tau laa mega sales ni aku nak beli aper..dalam kepala hotak aku just fikir mcm mana nak kumpul duit utk kawin jer..antar laa banyak mana phamplet untuk aku..bagi laa bergulung-gulung flyer kat aku..tampal la penuh kat dinding umah aku..iklan laa kat aku banyak mana sampai penuh satu newspaper,The Star ker The News Sraits Time ker,Berita Harian ker Tamil Nayan ker Nang Siang Pau ker..aper-aper la..kerana aku takkan teruja..takkan terpedaya.takkan..takkan..tidak..tidak..aku mesti katakan tidak pada semuanya...PERHATIAN KEPADA SEMUA KWN2 KU YANG BERADA DISEKITAR LEMBAH KLANG,KUALA LUMPUR DAN SEWAKTU DENGANNYA,AKU MERAYU PADA KORANG..JANGAN LAA AJAK AKU PEGI MEGA SALES..HUHUHUHUHU...AKU MESTI KUAT!!HEHEHEHE...

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Wednesday, November 29, 2006

Gaji Oh Gaji...

Aku bengang btol la kat sorang ni..dah laa lembab..dier buat aku nyer gaji lambat..dier punya gaji awal2 lagi dah siap..bila aku tanya gaji aku mana dier bleh tanya aku balik,eh hari ni berapa haribulan??buat-buat bodoh..aku pun tak tau dier tuh bodoh atau memang bodoh.....so hari ni baru aku dpt gaji..29hb yang sepatutnya 27 hb..aku tengok dlm purse aku..ada 30 hinggit lagi ni..cukuplah floating cek aku tiga hari..10 hinggit sehari..erm..nasib badan..aku rasa mcm nak pegi bunuh orang jer ni..arghhhhhhhhh..tensen jer..buat keja pun tak semangat..

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Sunday, November 26, 2006

Tender Oh Tender...

Aku baru jer tahu yang company aku nyer tender disqualified..mati laa aku mcm ni….aku jer yang ada kebarangkalian yang tinggi untuk mendisqualified kan tender yang company aku antar coz aku prepare dokumen-dokumen wajib untuk submit…ammmaa……appa…mati mcm ni…huhuhuhu…aku takut untuk menerima kenyataan tersebut..aduhai…nape laa aku bleh se-careless itu..ya btol..aku memang jenis yang careless..kalu tak,takkan ma aku pun ckp aku careless atau dlm bahasa ibunda aku, “terbolah”..Aku selalu marah kat abah aku bila dier cakap aku “terbolah”..tapi memang hakikatnya aku begitu…maafkan aku kwn² andainya gaji korang tak naik..atau gaji aku pun tak naik coz tak dpt tender tu especially branch yang kat sabah tuh..huhuhuhu…

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

Tuesday, November 07, 2006

Vista Angkasa...

Aku dah pindah umah berdekatan dengan stesen lrt universiti(p/s:Special regards to Kak mimi kerana bersusah payah kutip iklan umah sewa kat area tuh :D)aku menyewa kat blok x-x-x…hehehehe..dekat sket aku nak pegi keja coz aku keja dekat dengan stesen lrt kelana jaya..sampai stesen tu aku terpaksa membayar kat driver bas singgit untuk sampai ofiz aku tu..house mate aku ada 6 orang termasuk aku…mcm2 negeri ada…melaka,negeri sembilan,selangor,kedah dan kelantan..sungguh harmoni rupanya house mate2 aku ni..hehehehe…so far,aku memang suka laa duk sini walaupun kadang2 bunyi anak menjerit mlm2 hari,bapak budak memekak,mak budak berleter dan kadangkala suara sumbang berkaraoke sampai ker pagi kalau ada kenduri kahwin disekitar blok aku tuh..huhuhu….mcm2 laa manusia yer…satu lagi sebab nape aku suka duk sini coz ada pasar mlm 2 kali seminggu…aku suka mkn steamboat atau yong taufu kat situ..:P kalu korang nampak aku kat gerai yong taufu kat situ yang amik kangkung 2 ikat tuh,aku laa…hahahahaha..vegetarian rupanya aku ni yerk…apa lagi erk yang aku suka..alamak..boz aku dtg plak..kiter sambung kemudian……bye bye

Dah baca jangan segan-segan Like entry ini yer :) Tq

 

Blog Design Here Edited by Elissmie.com Copyright Reserved © 2006-2014 Disclaimer